VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 23.09.2013
Glej, Evropska noč gledališč!
16.11.2013, , Slovenija

Glej,
Evropska noč gledališč!

Spoštovani prijatelji, sodelavci in partnerji,

v skladu z obljubo se vam ponovno javljamo, tokrat z željo po nekaj več podatkih o programih in vsebinah, ki jih lahko znotraj našega skupnega projekta ponudimo našim zvestim publikam. Pridružite se nam pri projektu Evropska noč gledališč in z veseljem in ponosom pokažimo občinstvom, kaj smo ustvarili s požrtvovalnim in ustvarjalnim delom v pretekli oziroma tekoči sezoni.
-
Pogoji sodelovanja ostajajo isti:
Ti niso brezplačna vstopnica za ogled predstave ali kateregakoli drugega gledališkega dogodka; ni ura izvedbe dogodka; pogoj ni niti profil/kategorija predstave.
Edini pogoj je uprizoritev predstave (ali drugega z gledališčem povezanega dogodka - delavnice, razstave, okrogle mize,….) na dan 16.11.2013 pod imenom/logotipom »Evropska noč gledališč«.
-
Gledališče Glej bo uredilo vse medijske najave, promocijska besedila in organiziralo novinarsko konferenco, na katero boste povabljeni vsi partnerji. Slednjo načrtujemo predvidoma 12. novembra 2013 ob 12h v Gledališču Glej.
-
Prav tako bo Gledališče Glej zagotovilo nekaj oglaševalskih prostorov (Tam-Tam City plakati) za promocijo projekta z navedbo vseh partnerjev, ki bodo do vključno 28. 10. 2013 potrdili sodelovanje pri projektu ter posredovali vse potrebne podatke.
-
Vse prijavljene predstave in projekte kulturnih organizacij in institucij iz Slovenije bomo vpisali v skupno spletno stran projekta, ki smo jo že v lanskem letu izdelali samo v ta namen. Spletna stran obsega seznam vseh držav partneric in vsa gledališča oz. partnerske institucije ter njihove projekte, ki so bile izvedeni v letu 2012 ter bo vsebovala vse tiste vsebine, ki jih bomo skupaj izvedli na Evropsko noč gledališč v letu 2013.
-
Vabljeni k sodelovanju in upamo, da bomo skupaj odprli vrata svojih organizacij / zavodov / institucij / gledališč. Torej, vabimo vas, da podprete ta čudoviti projekt in odprete vrata svojih gledališč na način kakor si želite.
-
Prosimo vas, da nam čim prej (najkasneje do vključno 28.10.2012) posredujete naslednje podatke v slovenskem in v angleškem jeziku:
  • osnovne podatke vaše organizacije/institucije (naziv, naslov, kontakt);
  • naslov dogodka, ki ga boste izvedli pod oznako Evropska noč gledališč;
  • seznam umetniške ekipe projekta;
  • kratek opis projekta;
  • eno ležečo in eno pokončno fotografijo, primerno za objavo na spletni strani;
  • uro uprizoritve dogodka;
  • ime kontaktne osebe, ki bo dogodka v času projekta Evropska noč gledališč tudi prisotna v vaši organizaciji.
-
Naredimo nekaj dobrega za gledalce in gledališče - pridružimo se Evropski noči gledališč!

V primeru, da bi želeli dodatne informacije, se lahko obrnete na spodaj navedene kontaktne podatke.

Lep pozdrav,

Inga Remeta
Gledališče Glej
Gregorčičeva 3
Sl - 1000 Ljubljana
+386 41 849 139