VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 27.09.2013
15. KONGRES RAČUNOVODSKIH SERVISOV
09.10.2013, , Slovenija


Spoštovani poslovni partnerji, znanci, prijatelji,

s ponosom vas obveščamo, da smo se podpisali pod še en odmeven, velik in uspešen slovenski dogodek - KONGRES RAČUNOVODSKIH SERVISOV. Organiziramo ga v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije - Zbornico računovodskih servisov, in sicer od 9. do 11. oktobra 2013 v Laškem. Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani: http://kongres-zrs.gzs.si/slo/ .

Vabimo vas k sodelovanju in vas hkrati prosimo za pomoč pri širjenju informacij, vezanih na 15. Kongres računovodskih servisov - le ta namreč ni namenjen le računovodskim servisom, ampak tudi računovodjem, zaposlenim v različnih slovenskih podjetjih in drugih inštitucijah.

Kako nam lahko pomagate?

a) OBVEŠČANJE POTENCIALNIH UDELEŽENCEV: naše obvestilo pošljite v vaše računovodstvo ali v računovodski servis, ki skrbi za tovrstne zadeve vašega podjetja (strokovni in družabni program sta objavljena na spletni strani kongresa).

b) OBVEŠČANJE POTENCIALNIH SPONZORJEV: če zagotavljate izdelke ali storitve, ki bi jih radi predstavili okoli 200 udeležencem - računovodjem, vas vabimo k ogledu sponzorskih paketov(povezava do ponudbe: http://kongres-zrs.gzs.si/slo/62575 ). Prav tako vas prosimo, da informacijo posredujete vašim poslovnim partnerjem, ki bi jih tovrstno sodelovanje utegnilo zanimati.

Hvaležni vam bomo za vsako pomoč, mnenje, predlog, idejo ali lepo besedo. Verjamemo namreč, da si moramo med seboj pomagati in se spodbujati - mi smo vam vedno na voljo in pripravljeni na sodelovanje.

Lepo vas pozdravljamo,

Ekipa PROEVENTA

-----------------------------------------

Več informacij: Maja Plohl, 01/300 32 21, maja.plohl@proevent.si (udeleženci) in Tihomir Kovačič, 01/300 32 08, tihomir.kovacic@proevent.si (sponzorstva).

Proevent d. o. o.
Dunajska cesta 10
SI-1000 Ljubljana
p. p. 3558
www.proevent.si

Pravni pogoji/Legal disclaimer

Pomislite, preden natisnete!/Think before printing!