VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Tujina 01.10.2013
Zabranjeno pusenje - Premijera spota "Ti volis sapunice
02.10.2013, , Zagreb


Pogledaj ovaj email na web stranici ovdje .Također možete proslijediti prijatelju .
Header

Premijera spota za pjesmu "Ti voliš sapunice", drugog najavnog singla novog albuma Zabranjenog pušenja na portalima u regiji

U srijedu, 2.10.2013. u 21 sat, osam dana do objavljivanja desetog studijskog albuma grupe Zabranjeno pušenje "Radovi na cesti", spot za pjesmu "Ti voliš sapunice", drugi najavni singl albuma imat će premijeru na portalima, medijskim pokroviteljima objavljivanja albuma. Spot će u istom trenutku biti postavljen na portalima Klix.ba (BiH), Net.hr (HR), Telegraf.rs (SRB), Cdm.me (CG), Siol.net (SLO) i Idividi.com.mk (MK).

“Spot obrađuje evolucijski razvoj sapunica kroz vijekove i doprinos sapunice svjetskoj civilizaciji.”, kratko je o spotu rekao frontmen grupe Zabranjeno pušenje, Sejo Sexon.

Spot za pjesmu "Ti voliš sapunice" režirao je Žare Batinović.

Autori pjesme "Ti voliš sapunice" su Sejo Sexon, Toni Lović i Tomislav Andrić. Producenti pjesme su Toni Lović i Sejo Sexon, a pjesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London).

Spot je sniman 31.8. i 1.9.2013. u Sarajevu, a uz Seju Sexona koji igra glavnu mušku ulogu, glavnu žensku ulogu u spotu tumači banjalučka glumica Nikolina Jelisavac.

Da podsjetimo, album "Radovi na cesti" će u svim državama regije biti objavljen u istom trenutku, 10.10.2013. u 10 sati. Slušatelji će kompletan album moći besplatno downloadati na portalima, partnerima izlaska albuma, a to su:

Bosna i Hercegovina - Klix.ba
Hrvatska - Net.hr
Srbija - Telegraf.rs
Slovenija - Siol.net
Crna Gora - Cdm.me
Makedonija - Idividi.com.mk

Besplatan download albuma "Radovi na cesti" grupe Zabranjeno pušenje omogućili su partneri ovog projekta - Sarajevsko pivo, Choco Lips i AriZona.

Uz navedene portale, medijski pokrovitelji albuma su Federalna televizija, Radio Stari Grad, Radio Antena Sarajevo, Oslobođenje i Metromedia.

Fotografije sa snimanja spota koje su fotografirali Adnan Jašarspahić i Jasenko Korjenić možete pronaći na linku:

Link na galeriju fotografija sa snimanja spota "Ti voliš sapunice"

Linkovi na fotografije i spotove Zabranjenog pušenja:

Link na galeriju fotografija Žige Lovšina
Link na galeriju fotografija Saše Midžor
Link na spot "Boško i Admira" na Youtube-u
Link na FB Fan Page Zabranjenog pušenja

Lijep pozdrav!
Saša Midžor, Dik-koncert
sasa@dik-koncert.com

www.facebook.com/ZabranjenoPusenje
twitter.com/zabranjeno
www.zabranjeno-pusenje.com

© 2013 Dik-koncert | Malogoricka 20a, 10000 Zagreb, Croatia
Lista za primanje vijesti koncertne agencije Dik-koncert. Ukoliko više ne želite primati vijesti od nas dovoljno je stisnuti "Odjavi se" na dnu bilo kojeg maila koji ste primili od nas. Hvala.
Ovaj email je poslan na adresu mcp@siol.net . Kako bi bili sigurni da ćete dobivati našu poštu, molimo dodajte nas u vaš adresar ili odobrenu listu..Pretplati se .
Odjavi se