VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 09.10.2013
Vabilo na Mednarodni simpozij: Priznavanje in vloga neformalnega izobraževanja
18.10.2013, , v prostorih Državnega zbora Republike Slovenije (Šubičeva 4, Ljubljana


Spoštovani,

vljudno vas vabimo na Mednarodni Simpozij: Priznavanje in vloga neformalnega izobraževanja, ki ga organizira Mladinski svet Slovenije v sodelovanju s partnerji in Državnim zborom Republike Slovenije.

Mednarodni simpozij bo potekal v petek, 18. oktobra 2013 s pričetkom ob 9. uri,

v prostorih Državnega zbora Republike Slovenije (Šubičeva 4, Ljubljana).

Na Mednarodnem simpoziju bomo:

·predstavili primere dobrih praks s področja izvajanja, beleženja in ureditve neformalnega izobraževanja iz tujine in Slovenije,

·predstavili delo in prizadevanja mednarodnih institucij in organizacij na področju priznavanje in vloge neformalnega izobraževanje,

·oblikovali priporočila za prepoznavanje, beleženje in sistemsko umestitev neformalnega izobraževanja v Republiki Sloveniji, ki bodo namenjena odločevalcem in deležnikom s področja neformalnega izobraževanja v Sloveniji.

Glavni namen Mednarodnega simpozija je, v sodelovanju z deležniki, ki delujemo na področju neformalnega izobraževanja, okrepiti vidnost in pomen neformalnega izobraževanja ter zastaviti smernice in priporočila, ki bodo omogočale rast in razvoj neformalnega izobraževanja v Sloveniji.

Verjamemo, da lahko številni posamezniki, organizacije in institucije k temu veliko prispevate, zate se nadejamo, da se boste Mednarodnega simpozija tudi udeležili.

Udeležba na simpoziju je brezplačna. Potrebna pa je prijava preko spletnega obrazca . Prijave sprejemamo do ponedeljka, 14. oktobra 2013.

Za kakršnakoli vprašanja smo na voljo na elektronskem naslovu pr@mss.si ali na številki 041 897 616 (Borut).

Lep pozdrav,

Tea Jarc

predsednica Mladinskega sveta Slovenije