VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 28.10.2013
P.R. Grdo presenečenje za Natalijo Verboten
28.10.2013, , Slovenija

Grdo presenečenje za Natalijo Verboten

oziroma

(Natalijin 'Bum tras bum' zaradi 'neprimerne' vsebine blokiran na You Tube-u)

Priljubljani pevki Nataliji Verboten, ki je v začetku oktobra izdala novo skladbo 'Bum tras bum', je nekdo konec tedna pripravil grdo presenečenje, saj so posnetek skladbe na You Tube-u, ki je imel v treh tednih več kot 70.000 ogledov, pretekli petek blokirali, ker naj bi imel neprimerno vsebino.

Natalija Verboten je v začetku oktobra predstavila svojo novo plesno, žurersko skladbo 'Bum tras bum', ki ji je očitno usojeno, da že od samega začetka izida dviguje prah. Kljub začetnim natolcevanjem določenih medijev, da bodo skladbo zaradi predrznosti cenzurirali, je udarna, plesna skladba lahkotnega, hitro zapomnljivega teksta takoj naletela na odličen odziv pri poslušalcih (in gledalcih J), kar pa je očitno določenim nevoščljivcem šlo preveč v nos in so s prijavami o neprimerni vsebini dosegli, da so jo ukinili z You Tube-a.

In kaj na to poreče Natalija?

''Očitno je pesem 'Bum tras bum' res zadetek v polno, da si določeni nepridipravi dajo toliko opraviti z njo. Oh, brez skrbi... nič se ne sekiram, skladbo smo ponovno naložili na omenjeni portal in je tako spet na ogled in poslušanje na You Tubu, bi se pa ob tej priložnosti rada zahvalila nevoščljivežu za dodatno reklamo, ki mi jo je (in skladbi) naredil s tem!'' v smehu odgovarja Natalija, ki je več kot očitno vajena metanja polen pod noge.

Skladbo 'BUM TRAS BUM' lahko poslušate na NOVEM Youtube linku:

http://youtu.be/x880tWnkPYE