VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 05.11.2013
Jelena Rozga v novi pesmi CIRKUS navdušuje z zapeljivo podobo
05.11.2013, , Slovenija


Jelena Rozga v novi pesmi 'CIRKUS' navdušuje z zapeljivo podobo

Postavna Splitčanka Jelena Rozga, ena izmed najbolj priljubljenih hrvaških izvajalk v Sloveniji, ve, kako se stvarem streže... Po tem, ko je konec tedna z objavo zapeljivih črnobelih fotografij napovedala premiero nove glasbene poslastice, je med njenimi oboževalci vznemirjenje samo še naraslo...in s težkim pričakovanjem so v soboto dočakali njeno novo pesem z naslovom 'Cirkus', ki jih je takoj navdušila.

Vsako novo pesem Jelene Rozge vedno pospremi nestrpno pričakovanje. Ko pa je pred nekaj dnevi z ekskluzivnimi zapeljivimi črno-belimi fotografijami oboževalcem najavila, da jim bo kmalu predstavila novo skladbo 'Cirkus', pa je med oboževalci završalo od navdušenja.

Pod skladbo 'Cirkus' se tudi tokrat podpisuje uspešen avtorski tandem Huljić, Jelena Rozga pa jo je premierno predstavila v sklopu oddaj Ples z zvezdami na hrvaški televiziji. Jelena je bila oblečena v dih jemajočo kreacijo Anamarije Asanović, nova pesem pa je že na prvo poslušanje vse navdušila.

Jelena se te dni pripravlja na snemanje videospota pod režisersko taktirko Dejana Miličevića v Beogradu, ki bo najnovejšemu singlu 'Cirkus' dal video podobo.

Avtorja skladbe 'Cirkus' sta - glasba: Tonči Huljić, tekst: Vjekoslava Huljić.

Skladbo 'Cirkus' lahko poslušate in si jo ogledate na naslednjem Youtube linku:

http://www.youtube.com/watch?v=bybJydTdCaI

Fotografije: last izvajalke