VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 07.11.2013
Turistična zveza Slovenije in Renderspace
08.11.2013, , Slovenija

Pri vodilni slovenski digitalni agenciji, Renderspaceu, s svojim naborom storitev ponujamo celosten nastop na spletu: od načrtovanja, oblikovanja in postavitve spletnih strani, do digitalnih kampanj, nastopa v družbenih medijih in optimizacije obstoječega spletnega ekosistema v Sloveniji in tujini.

Pri Renderspaceu imamo na področju turizma zavidanja vreden seznam klientov, ki so z izkušnjami, ki smo jih prinesli k njihovim projektom, uspešno nadgradili in optimizirali svojo spletno prisotnost. Rezultati, ki jih skupaj dosegamo, pa vedno znova dokazujejo, zakaj se v turistični branži vlaganje v digitalno predstavitev splača.

Med drugim smo pri Renderspaceu odgovorni za oblikovanje in uporabniško izkušnjo navadnega in mobilnega spletnega mesta največje hrvaške hotelsko-turistične verige Valamar Hotels & Resorts. Po prenovi se je število rezervacij preko spleta povečalo za 20 %, medtem ko so prihodki od spletnih rezervacij porasli za več kot 30 % v primerjavi z enakim obdobjem leto prej. Med turističnimi podjetji iz Slovenije pa med drugim sodelujemo z agencijo M Holidays, za katero smo izdelali spletno mesto - od prvega načrta do končne implementacije, ter s podjetjem Sava Turizem, kjer Renderspaceovci skrbimo za boljše prodajne rezultate z vzdrževanjem analitike na spletnem mestu, performance kampanjami in ciljanim zakupom na družbenih medijih in v iskalnikih ter z analizo in optimizacijo uporabniške izkušnje na spletnem mestu.

Renderspace je na festivalu SOF 2012, v okviru katerega je potekala tudi podelitev nagrad Effie, prejel kar šest nagrad Effie 2012 za komunikacijsko učinkovitost, tako da smo po metodologiji Effie Effectiveness Index (EEI) postali druga najučinkovitejša agencija (in najučinkovitejša digitalna agencija) v Sloveniji - takoj za našo partnersko agencijo Pristop.

Verjamemo, da lahko do boljših poslovnih rezultatov pomagamo tudi vam. Obrnite se na tomaz.erjavec@renderspace.si . Z veseljem se bomo z vami dobili na sestanek, na katerem bomo podrobneje dorekli, kako lahko skupaj dosežemo čim več.

Lep pozdrav,

Tomaž Erjavec

Head of UX research / Consultant

t +386 1 23 91 252

m +386 31 679 805

RENDERspace

Interaktivna marketinška agencija / Interactive Marketing Agency

www.renderspace.si

Pravno obvestilo
Legal notice