VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 15.11.2013
Vabilo na usposabljanje "Kako motivirati mlade, da se odločijo za projekte v tujini?"
21.11.2013, , prostorih EPM KIS - kulturno informacijsko središče Maribor


Spoštovani!

V okviru projekta Evropske prestolnice mladih 2013 bo tokrat Mladinska mreža MaMa organizirala usposabljanje v okviru projekta Okrepimo mednarodno mladinsko delo (OMMD) v sodelovanju z Mrežo NVO mladinskega dela in Mrežo MINVOS.

Usposabljanje z naslovom

"Kako motivirati mlade, da se odločijo za projekte v tujini?"

bo potekalo

v četrtek, 21. november 2013, ob 15.30 uri

v

prostorih EPM KIS - kulturno informacijsko središče Maribor, Trg Leona Štuklja 2, Maribor

Vabljeni v našo družbo na predstavitev projekta OMMD, kjer bomo v obliki usposabljanja predstavili pomen mednarodnega mladinskega delovanja in kako motivirati mlade k vključitvi v projekte učne mobilnosti, ki za mladega človeka predstavljajo neprecenljive izkušnje za njegov nadaljnji osebnostni razvoj in družbeno udejstvovanje.

Usposabljanje, ki je namenjeno vsem mladinskim delavcem, še posebej tistim, ki se ukvarjajo z mobilnostjo mladih, bo vodil Sašo Kronneger.

Okviren potek dogodka:

15:30 - 16:00 - Predstavitev projekta Okrepimo mednarodno mladinsko delo, Mreže NVO mladinskega dela in Mreže MINVOS

16:00 - 18:00 - Usposabljanje kako motivirati mlade, da se odločijo za projekte učnih mobilnosti

18:00 - Pogostitev in druženje

Dodatne informacije in prijave do 19.11.2013 na: Maja Drobne, Mladinska mreža MaMa, maja.drobne@mreza-mama.si ; 040 697 325.

Toplo vabljeni!

--

Zavod Mladinska mreža MaMa

Gosposvetska 5, SI 1000
Ljubljana

www.mreza-mama.si

Mreža MaMa je učeča se organizacija, zato delamo tudi nenamerne napake. Veseli bomo vaših konstruktivnih kritik, predlogov izboljšav ali drugih dobronamernih komentarjev ter pobud, da bomo lahko svoje poslanstvo opravljali še bolje. Aktivnosti Mreže MaMa omogočajo: naše prostovoljno delo, organizacije članice Mreže MaMa, Zavod RS za zaposlovanje, Urad RS za mladino, MOVIT NA MLADINA, Evropski socialni sklad, Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ministrstvo za notranje zadeve ter Veleposlaništvo ZDA v Sloveniji.

»Projekt Mreža NVO mladinskega dela delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: Institucionalna in administrativna usposobljenost; prednostne usmeritve: Spodbujanje razvoja nevladnih organizacij in civilnega dialoga.«

V primeru, da v bodoče ne želite prejemati obvestil s tega elektronskega naslova, prosimo pošljite sporočilo z besedo ODJAVA na naslov mreza.nvo.md@mreza-mama.si .