VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Tujina 19.11.2013
Zabranjeno pusenje
25.11.2013, , Zagreb

Pogledaj ovaj email na web stranici Proslijedi
Header

Članovi grupe Zabranjeno pušenje će u ponedjeljak 25.11. u Beogradu uz druženje s fanovima potpisivati CD "Radovi na cesti" i otvoriti izložbu "Novi primitivizam za početnike"

Grupa Zabranjeno pušenje će pred veliki beogradski koncert koji će se povodom objavljivanja albuma "Radovi na cesti" i obilježavanja 70. godišnjice drugog zasjedanja Avnoja održati 29.11.2013. u beogradskom SKC-u, objaviti album "Radovi na cesti" na CD-u u izdanju Dallas Recordsa za područje Srbije. Tim povodom će u ponedjeljak 25.11.2013. u 12h u CD shopu Dallas Recordsa u Beogradu (Sremska 2) biti organizirana promotivna prodaja CD-a po cijeni od 499 DIN uz druženje s članovima grupe, koji će tom prilikom i potpisivati albume fanovima.

Odmah potom, istog dana u 14h u SKC-u, bit će otvorena izložba "Novi primitivizam za početnike". Da podsjetimo, izložba "Novi primitivizam za početnike" prvi put je prije točno godinu dana bila postavljena u Beogradu. U međuvremenu, izložba je obišla mnoge gradove regije i danas, zbog velikog doprinosa fanova grupe, ima dvostruko više eksponata nego prilikom njenog prvog postavljanja. Članovi grupe će, isto tako, nazočiti i otvaranju izložbe.

Sudeći po broju prodanih ulaznica po promotivnoj cijeni od 1000 dinara, koncert u SKC-u će biti izuzetno dobro posjećen. Promotivna prodaja ulaznica je završila ovaj vikend, a trenutno se ulaznice po cijeni od 1200 dinara mogu kupiti u Felix Shopu i na blagajni SKC-a. Na dan koncerta, na ulazu u SKC, ulaznice će se prodavati po cijeni od 1400 dinara.

Linkovi na fotografije i spotove Zabranjenog pušenja:

Link na galerije fotografija grupe Zabranjeno pušenje
Link na spot "Boško i Admira" na Youtube-u
Link na spot "Ti voliš sapunice" na Youtube-u
Link na FB event kreiran uz beogradski koncert
Link na FB Fan Page Zabranjenog pušenja

Lijep pozdrav!
Saša Midžor, Dik-koncert
sasa@dik-koncert.com

www.facebook.com/ZabranjenoPusenje
twitter.com/zabranjeno
www.zabranjeno-pusenje.com

Lista za primanje vijesti koncertne agencije Dik-koncert. Ukoliko više ne želite primati vijesti od nas dovoljno je stisnuti "Odjavi se" na dnu bilo kojeg maila koji ste primili od nas. Hvala.
© 2013 Dik-koncert | Malogoricka 20a, 10000 Zagreb, Croatia
Pretplati se Odjavi se