VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 19.11.2013
Vabljeni na Design Biotop
21.11.2013, , Ljubljana

Izobraževalno izkustveni dogodek
View this email in your browser

Zakaj povezati podjetja in oblikovalce

Enodnevni izobraževalno izkustveni dogodek Design Biotop bo potekal v Ljubljani, 21. novembra 2013, 10-17h v Kinu Šiška.

Namenjen je podjetjem, predvsem start-upom, oblikovalcem, študentom, akademikom in pripravljavcem politik.

Design Biotop je enodnevni dogodek z delavnicami, diskusijami, pogovori in prezentacijami, katerega namen je vzpostavitev širšega razumevanja oblikovalskega mišljenja ter promocija povezovanja podjetij, oblikovalcev in izobraževalne sfere. Multi-disclipinarna narava oblikovalskih praks omogoča sistematično reševanje problemov, zato je v državi, ki išče nove perspektive in priložnosti ključna.
Dogodek Design Biotop odpira prostor za razmislek o dodani vrednosti oblikovanja ter o njegovih dolgoročnih vplivih na ekonomsko rast. Design Biotop bo predstavil različne modele, projekte in izkušnje iz tujine, ki lahko služijo kot inspiracija za slovenski miselni preporod. Na dogodku gostimo pet vrhunskih finskih strokovnjakov: Marco Steinberg (Snowcone & Haystack, SITRA), Lauri Repokari (Stanford University), Kalevi Ekman (Design Factory), Heikki Rajasalo, Juuso Koponen. Finska je namreč država, ki je v preteklosti uspela oblikovanje integrirati v vsa področja družbe.
Predavatelji prihajajo iz različnih okolij, od finskega sklada za inovativnost, do t. i. Design Factory-a, ki deluje pod okriljem univerze Aalto v Helsinkih, pa vse do priznane ameriške Univerze Stanford.
Sodelujoče na dogodku se bo spodbujalo k aktivnemu sodelovanju, saj se bodo predavanja in pogovori nadgradili v delavnicah, preko katerih bodo udeleženci pridobili praktične in subjektivne izkušnje.
Udeležba na dogodku je brezplačna. Potrebna pa je
predhodna prijava!
Več o dogodku in predavateljih na: www.designbiotop.si


Organizacija projekta: Javna agencija SPIRIT Slovenija in društvo Tretaroka ob podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.
Copyright © 2013 Društvo Tretaroka, All rights reserved.
Na naši listi ste ker smo prepričani, da vas zanima oblikovanje.

Our mailing address is:
Društvo Tretaroka
127 Celovška cesta, Ljubljana, Slovenija
Ljubljana1000
Slovenia

Add us to your address book


unsubscribe from this list update subscription preferences

Email Marketing Powered by MailChimp