VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 04.09.2007
FOTOBRANJE
, Hotel MONS

V petek 7.9.2007 bo brezplačni uvod v tehniko Fotobranja ob 18.uri v hotelu Mons, ki jo vodi Matej Sedmak.

Fotobranje je zbirka tehnik in konceptov, ki vam omogoča, da preberete več knjig, člankov in internetnih strani v krajšem času z večjim priklicom in daljšim pomnjenjem.
Realni rezultati varirajo med 30% in 10-kratnim izboljšanjem bralnih sposobnosti že takoj po prvem vikendu in med 3 in 50-kratnim izboljšanjem v roku 30 dni, vkolikor se držite predpisane domače naloge.

Fotobranje vam omogoča sproščeno in namensko drsenje čez velike količine tiskanih strani, omogoča vam, da dobite tisto, kar ste potrebovali za svoje življenje in omogoča vam, da ob tem uporabite vse svoje potenciale. Ob tem pa se bolj zabavate kot kdajkoli prej.

"Fotobranje - celoumski sistem" je pred 22 leti patentiral Dr. Paul Scheele, ustanovitelj podjetja Learning Strategies v Minnessotti. Paul je mednarodno znan kot genij na področju nevrolingvističnega programiranja in pospešenega učenja..Od takrat je fotobranja naučil več kot 100 tisoč ljudi po vsem svetu. Fotobranje v 25 državah sveta učijo učitelji, ki gredo skozi
intenziven učni proces in nato osebno potrditev Paula Scheele-ja.

Več dobite na strani: http://www.fotobralec.si/ .

Zvečer boste imeli priložnost, da se prijavite na dvodnevni tečaj. Ne glede na vašo odločitev, verjamem, da boste v petek zvečer domov odšli z nečim koristnim za svojo prihodnost.

Vsi, ki ste že bili na mojem tečaju fotobranja lahko pridete ob 16h v HotelMONS na brezplačni obnovitveni tečaj, kjer bomo šli še enkrat čez celotno tehniko.

Za informacije in prijavo mi pišite na essie.bostic@gmail.com ali me pokličete na 041-410-111.
--

Želim ti čudovit dan!

Essie Boštic
041-410-111
essie.bostic@gmail.com