VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 15.10.2007
Štefka in Poldka
, Ljubljana

Po burnem poletju, ko sta Štefka in Poldka obšli velik del Slovenije, se simpatični dekleti vračata na domače odrske deske z ekskluzivnimi jesenskimi ponovitvami, ki se bodo zgodile 19. in 20.oktobra ob 21uri v KUDu France Prešeren.

Pridružite se jima na nepozabni senior komediji, če si je slučajno še niste ogledali, ali pa se preprosto oglasite na zabavi po ponovitvah, ko bomo »kramljali« ob domačem šnopcu in potici.

Svojo gratis karto ali dve lahko rezervirate na elektronskem naslovu info@stefkainpoldka.com ali na telefonski številki 031/380-254.

Več o Štefki in Poldki si lahko ogledate na njuni spletni strani www.stefkainpoldka.com !

»Štefka in Poldka sta stari ženički, ki živita nekje v severovzhodni Sloveniji. Čeprav so njuna mlada leta že zdavnaj mimo, ostajata vedoželjni in polni življenja. Ker živita daleč od mestnega vrveža je njuno edino okno v svet televizija, radio in dnevni časopis, s pomočjo katerih spremljata aktualne dogodke in tehnološki napredek. In ker ni v bližini nikogar, ki bi jima znal razložiti vsa ta moderna čudesa, se naloge lotita kar sami in si stvari razložita "po domače".«

Scenarij: Jure Karas

Kostumografija: Jana Čoh

Scenografija: Boštjan

Štorman

Režijske domislice: Jaša Jenull

Izvedba: Alenka Marinič, Urška Mlakar