VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 04.04.2008
Zbiranje ponudb...
04.04.2008, , Brdo pri Kranju

Zadeva: zbiranje ponudb za povezovalca mladinskega dogodkaSpodbujanje soudeležbe mladih z manj priložnostmi v družbi

Naročnik:

Ministrstvo za šolstvo in šport, Urad RS za mladino

Štefanova 1

1000 Ljubljana

V sklopu priprav na izvedbo Mladinskega dogodka objavljamo natečaj za izbor povezovalca/ke posameznih sklopov javne prireditve. Prijavi se lahko tudi povezovalski par.

Mladinski dogodek bo potekal med 18. in 21. aprilom 2008 v Ljubljani in Brdu pri Kranju

in je namenjen predvsem spodbujanju dialoga med mladimi.

Udeležilo se ga bo 150 mladih iz vseh držav članic Evropske unije in EFTE, treh držav kandidatk za vstop v EU in držav Zahodnega Balkana.

Mladi bodo razpravljali in oblikovali svoje predloge za spodbujanje mobilnosti mladih z manj priložnosti, njihovo večje vključevanje na trg delovne sile, o vlogi neformalnega izobraževanja in razvijanja kompetenc mladih z manj priložnostmi, boljšo integracijo mladih z manj priložnostmi v družbo in tudi predloge za razvijanje vloge mladih pri medkulturnem dialogu. Zaključki razprav mladih bodo predstavljeni na zaključnem plenarnem zasedanju.

Delovna jezika na Mladinskem dogodku bosta slovenščina in angleščina.

Od ponudnika se pričakuje, da bo storitev opravil v okviru organizacijskih navodil organizatorja, da bo upošteval naravo in vsebine dogodka, da pozna zahteve in protokole javnih dogodkov, kjer nastopa kot organizator državni organ ter da storitev povezovanja izvede/ta v okviru vrednot in etičnega kodeksa.

Ponudnik bo moral poleg povezovanja javnega dogodka odlično komunicirati s predstavniki naročnika.

Prednost pri izboru bodo imeli ponudniki z referencami komunikacijskih veščin v javnosti v obeh delovnih jezikih.

Orientacijska vrednost storitve v času otvoritvenega dogodka, za povezovanje družabnega srečanja na drugi dan dogodka in v času zaključnega plenarnega zasedanja je 600 € bruto.

Ponudbe zbira Urad RS za mladino. Zadnji rok za oddajo ponudbe je do vključno 2. 4. 2008.

Ponudnik naj pošlje ponudbo na naslov Urad RS za mladino, Štefanova 1, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov: uradzamladino.mszs@gov.si .

Dodatne informacije so na voljo na elektronskem naslovu barbarazupan@gov.si .

O izboru bo odločala komisija na Uradu RS za mladino, ponudniki pa bodo o rezultatih izbora obveščeni najkasneje do 4.4.2008.

Urad RS za mladino