VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 27.08.2008
Mladinske strukture Prostovoljnega gasilskega društva Spodnji Kamenščak najboljše, Jelena Pertinač nagrajena
, Spodnji Kamenščak, ljutomerska lokalna skupnost

NAJBOLJŠI, KMALU NOVI RAZPISI...

Mladinski svet Ljutomer (MSL) je zaključil dvoletni razpis za izbor najboljše mladinske strukture delujoče v posamezni mladinski oziroma drugi NVO na območju ljutomerske občine. Komisija MSL je izbrala za najboljše, mladinske strukture uspešno delujoče znotraj pravnega subjekta Prostovoljnega gasilskega društva Spodnji Kamenščak. Omenjene mladinke in mladinci so se v minulih dveh letih najštevilčneje udeleževali aktivnosti MSL ter se aktivno vključevali v lastne dejavnosti na številnih področjih mladinskega udejstvovanja znotraj svoje organizacije. Kot zmagovalci bodo prejeli posebno priznanje in finančno nagrado.

MSL je podelil tudi mladinki JELENI PERTINAČ posebno priznanje za izdelani zmagovalni logotip organizacije. Ker je bila službeno odsotna in tako priznanja osebno ni mogla prejeti iz rok ljutomerskega župana Franca Jurša, ji bo danes predstavnik MSL Milan Krajnc izročil darilo na njenem domu.

MSL bo v mesecu septembru izdal več razpisal ter že sedaj poziva k čim večjemu vključevanju in mobilnost mladih v družbeno in politično življenje v ljutomerski lokalni skupnosti.