VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 12.11.2008
DANES : "LJUDJE ODPRTIH ROK"
12.11.2008, , Slovenski naj prostovolec in dobrotnik iz Prlekije Marjan Pintarič in predsednik RS dr. Danilu Türk

Ob zaključku letošnje akcije LJUDJE ODPRTIH ROK, ki jo s podporo Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve petnajstič zapored prireja revija NAŠA ŽENA vas vabimo na svečano razglasitev priznanj v letu 2008 izbranim ljudem za njihova dobra, plemenita in človekoljubna dejanja. Prireditev bo v sredo, 12. novembra 2008, ob 16. uri v Narodni galeriji (vhod s Prešernove ulice 24, Ljubljana) VLJUDNO VABLJENI!

Martina Krpič, glavna urednica Naše žene

Matej Raščan, direktor DELO REVIJE, d.d.

Na slovesnosti bomo razglasili:- dobrotnika leta 2008; - darovalca leta 2008; - izjemno osebnost leta 2008, ki jih je izbrala komisija Naše žene, in - dobrega človeka leta 2008, po izbiri bralk in bralcev Naše žene. Zahvalno listino bodo prejeli vsi, ki so se izkazali s svojimi človekoljubnimi deli in smo jih predstavili v oktobrski prilogi Naše žene LJUDJE ODPRTIH ROK. Slovesnost, ki se bo po pogostitvi v Narodni galeriji zaključila predvidoma ob 18.30, bo popestrila pevka Nuška Drašček. Program bo povezovala Ida Baš.

Prleškega dobitnika zahvalne listine Marjana Pintariča bo na prireditvi spremljal tudi znani dobrotnik in glasbenik iz Madagaskarja ter dolgoletni sodelavec Mladinskega centra Prlekije-Pokrajinskega centra NVO Joseph(Zeze) Rakotorahalahy.