VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 09.01.2009
Ekonomska in socialna prihodnost EU
, Slovenija

Pridite in predstavite svojo vizijo prihodnosti glede socialne in ekonomske prihodnosti EU!

Obveščamo vas, da je bil 3. decembra uradno lansiran slovenski forum za Posvetovanja z evropskimi državljani 2009. Posvetovanja z evropskimi državljani 2009 bodo pred evropskimi volitvami 2009 s platformo za evropski dialog o prihodnosti Evrope dala državljanom možnost sodelovanja pri razpravi o tem, kako se odzvati na trenutno ekonomsko in finančno krizo.

Registrirajte se na forumu in povejte svoje mnenje o tem, kako vi vidite ekonomsko in socialno prihodnost EU. Oblikujte svoje ideje v konkretne predloge in glasujte za najboljše.
10 najboljših predlogov bo podano v debato na nacionalni in EU ravni.

Nacionalne spletne strani bodo dale vsem priložnost, da razpravljajo in delijo svoje poglede o tem kritičnem vprašanju in pomagajo razviti priporočila za nacionalne in evropske oblikovalce politik. O teh idejah bodo govorili na nacionalnih posvetovanjih, ki bodo potekala v vseh 27 državah članicah EU marca 2009 in bodo vključevala približno 1500 državljanov različnih profilov. Rezultate teh posvetovanj bodo predali oblikovalcem politik na vrhu evropskih državljanov v maju.

K razpravi lahko prispevate na spletni strani
www.posvetovanja-z-evropskimi-drzavljani.eu , kjer najdete tudi več informacij o projektu.

E-mail: posvetovanje@drzavljanstvo.eu Elektronski naslov je bil zakrit pred oglaševalskimi robotki; Če ga želite videti, morate imeti omogočen Javascript (Alenka Blazinšek, Jasmina Antonijevič)