VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 23.02.2009
NATEČAJ NAJ PROSTOVOLJKA/NAJ PROSTOVOLJEC/NAJ PROSTOVOLJSKI PROJEKT 2008 !
, Slovenija, častni pokrovitelj predsednik REPUBLIKE SLOVENIJE dr. Danilo Türk



Natečaj Naj prostovoljka / Naj prostovoljec / Naj prostovoljski projekt 2008

Mladinski svet Slovenije letos sedmič zapored razpisuje natečaj za Naj prostovoljko / Naj prostovoljca / Naj prostovoljski projekt minulega leta. Ponovno se na vas obračamo s pozivom, da svoje prostovoljke in prostovoljce prijavite v naš natečaj. Če ste s prostovoljskim delom izvedli kakšen projekt, ga prav tako lahko prijavite - tudi letos bomo izbirali Naj prostovoljski projekt!

Po izteku natečaja bomo podelili Naj nazive v treh starostnih kategorijah; vsi prijavljeni pa bodo prejeli priznanje. Prav tako bo za vse prostovoljce/-ke, njihove mentorje oz. predstavnike prijaviteljev organizirana zaključna prireditev s podelitvijo pruznanj; podrobnosti vam bomo sporočili naknadno. Prireditev je odlična priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj. Tudi letos bomo zaključno prireditev organizirali v sodelovanju s predsednikom RS dr. Danilom Türkom, ki je častni pokrovitelj projekta.

NE POZABITE!: Promocija prostovoljskega dela je ključni namen natečaja in z njim lahko pomagamo pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljsko delo tudi pri vas, v vaši organizaciji. Priznanje, ki ga bomo podelili vašemu prostovoljcu ali prostovoljki, ga / jo bo morebiti v prihodnje vzpodbudilo k še boljšemu delu; prav tako pa bo to vzpodbuda tudi za druge, ki se pri vas prostovoljno udejstvujejo. Morda pa bomo uspeli celo koga na novo vzpodbuditi, da s prostovoljskim delom sploh prične!

Rok za oddajo prijavnic je 10. april 2008.

Hkrati vas prosimo, da o tem natečaju obvestite:
- vaše morebitne organizacijske enote ali organizacije članice ter
- Posameznike, društva, zavode in druge institucije, ki bi jih naš natečaj utegnil zanimati.
Veseli bomo tudi kratke objave v vaših morebitnih internih glasilih ali na spletni strani.

Za vaš odziv se vam zahvaljujemo!

Mladinski svet Slovenije


V prilogi vam pošiljamo razpis, obe prijavnici in predstavitev poteka projekta pa so dosegljivi na spletu.
Če potrebujete dodatne informacije ali imate težave z dostopanjem do dokumentacije, se obrnite na nas preko e-pošte prostovoljec@mss.si in tel. 01/430 12 09 (Tanja).

Kliknite za:
- Prijavnica za posameznike (prostovoljke / prostovoljce): http://www.mss.si/razpisi/MSS-016-09-prijavnicaPL08.doc
- Predstavitev projekta iz prejšnjih let: http://www.mss.si/pr/predstavitevPL09.pdf