VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 03.06.2009
PRIZNANJA PODELJENA
, Ljubljana

Portal Talentiran.si za večjo zaposljivost mladih PDF Natisni E-pošta
Začasna fotogalerija s podelitve nagrade za neformalno učenje

GODALNI KVARTET
logo_podoknicarji.jpg
Štirje mladi glasbeni entuziasti s Primorske, ki so nam tako lepo popestrili podelitev nagrad v Kavarni Evropa.
podelitev_nefiks_27052009_foto_jasna_repa_160resize.jpg
Na violino igra gospod doktor Aleksander Andjelić, violi drgneta odgovorni projektant Gorazd Božič in strojniški mojster Matjaž Cvetrežnik, na basu pa raztura kemijsko zadeti Tomaž Semenič.

Godalni kvartet Podokničarji obstaja od leta 2006, ko so se že takrat dobri prijatelji zbrali in sklenili, da si dekleta zaslužijo več pozornosti. "Pripravili so lepo zbirko romantičnih in v srce segajočih skladb, ki jih lahko izvajamo ob raznih priložnostih kot so podoknica, poroka, prireditev, ...Primerni smo tako za zasebne zabave kot za protokolarne prireditve." Niso pa vse skladbe zgolj inštrumentalne, temveč svoj pevski talent pokaže tudi njihov šef, violinist Alex.

NAGRADE ZA NEFORMALNO UČENJE SO PODELJENE!

podelitev_nagrad.jpg

V Kavarni Evropa smo v sredo, 27.5. 2009, podelili nagrade za neformalno učenje. Častni pokrovitelj, minister za šolstvo in šport dr. Igor Lukšič, minister za delo, družino in socialne zadeve dr. Ivan Svetlik in direktor Urada za mladino mag. Peter Debeljak so prepoznali pomembnost priznavanja neformalnega učenja ter na prireditvi nagrajencem podelili nagrade.

Tako so mladi, ki beležijo svoja neformalno pridobljena znanja v (e)Nefiks, organizacije s projekti, ki so mladim v letu 2008 prinašali kompetence in spletne strani ter blogerji, ki spodbujajo k neformalnemu učenju, iz rok uglednih vladnih gostov prejeli priznanja za njihova prizadevanja.

Na sami prireditvi so bila podeljena tudi Nefiks priznanja »Pri nas je neformalno pomembno« za organizacije, ki svojim sodelavcem potrjujejo in vpisujejo v Nefiks. Dobile so jih organizacije, ki svojim sodelavcem potrjujejo vpise v Nefiks.

Portal Talentiran.si je v letošnjem letu razvil tudi mrežo Nefiks tutorjev, ki so na prireditvi svoje nazive prejeli tudi uradno in sicer iz rok študentske ministrice za socialo in zdravstvo Kaje Medved.
Tako je "Nagrada za neformalno učenje", ki je letos potekala prvič, zaključena, organizatorji pa so zadovoljni tako z odzivom mladih na razpis, kot tudi s samim obiskom na prireditvi. Projekt Nefiks "Nagrada za neformalno učenje" se bo nadaljeval v letu 2010, že zdaj pa sodelavci Nefiksa in portala Talentiran.si vabijo mlade, da svoje kompetence pridno beležijo v Nefiks in se drugo leto prijavijo na nagrado.

Glasuj_za_projekt_blog_in_spletno_stran

SPONZORJI:

Agencija M servis
Turistična agencija Alpe Adria International
Založba Mladinska knjiga
Slovensko mladinsko gledališče
Gledališče Glej
Kavarna Evropa
SiTi Teater
Narodna galerija
Šentjakobsko gledališče Ljubljana
Mestno gledališče ljubljansko
Tiskarna Mimo
Narodni muzej Slovenije
art:tečaji
Cvetličarna VRTNICA, Jadranka Pečar s.p.
ALEMAR CVETLIČARSTVO IN POSLOVNE STORITVE, MARJAN PLANINŠEK