VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 15.01.2007
Koncert
19.01.2007, , Klub MC - PEKARNA

19. Januar 2007 (Petek)

Klub MC - PEKARNA

MAROON (Nem)

LAST WARNING (At)

CURSE OF INSTINCT (Slo)

hardcore/metal koncert:

Pričetek ob 20.00

Vstop: 10€ (rez) / 12€

Obnasičeni glasbeni ponudbi na svetovni metal sceni, so Maroon eden izmed najbolj hitro rastočih bendov. Njihov thrashersko metaliziran HC, zadovolji širok spekter glasbenih okusov, čeprav jih gre vse bolj prištevati v metalske podzvrsti, podoben novejšim smernicam dotične zvrsti in bendom kot so: Heaven Shall Burn, Cataract, In Flames, Arch Enemy, Shadows Fall, God Forbid, Six Feet Under... Torej pričakujemo lahko energijsko bombo od začetka do konca, podkrepljeno z močno žagajočo kitarsko sredino, ki vodi mašinerijo ob udarno-neusmiljeni ritem sekciji, ki vam dodobra pretrese bobniče z dvojnim basom na bobnih! Zaščitni znak benda so tudi izjemno energični nastopi, še posebej zaradi frontmana! Bend se je s svojim energičnim nastopom predstavil slovenskemu občinstvu že na Metal Campu 06.

Njihov vzpon se je pričel z albumom "Antagonist" (Alveran records) in ga nadaljeval z naslednjim albumom »Endorsed By Hate«, ki so ga izdali na Century Media records in si zagotovili prodor na svetovno metal sceno in korcertiranje po celi zemeljski obli z bendi kot so: Sepultura, Hatebreed, Cataract, Agnostic Front, Earth Crisis, Heaven Shall Burn, Caliban... Izdaji je sledil re-relesae, izdaja za japosnko in ameriško tržišče. Marca 2006 je izšel njihov drugi album pri Century Media records poimenovan "When Worlds Collide", ki si je prislužil zelo dobre kritike. Sledila je turneja z Obituary in Samael. Trenutno nastopajo po Nemčiji kot podporni bend na turneji z Arch Enemy.

Rezervacije in info:

www.sindian-underground.com/tickets

info@sindian-underground.com

Mp3 sekcija:

Maroon - Sword and bullet

Maroon - wake up in hell

Last warning - Save me

Curse of instinct - Kill my suicidal butterfly

Splet:

www.maroonhate.com

www.lastwarning.at

www.curseofinstinct.net

»Apocalypse«

V teh dneh bomo priča drugi CD izdaji mariborske peterice CURSE OF INSTINCT. CD bo izdan v samozaložbi. Leta '99 nastali melodični hardcorovci preigravajo t.i. novi val heay metala kot bendi: Killswitch Engage, Unearth, Caliban, Heaven Shall Burn…, s trdimi kitarskimi linijami, izpopolnjenimi s solo vložki, hitrim dvojnim basom na bobnih in tematsko opredeljenimi besedili o antiglobalizmu, nestrpnosti, skrbi za okolje in o ostalih perečih vprašanjih današnjega časa…

Celovečerec »Apocalypse« je bil posnet v db studiu na Bledu in vsebuje osem pesmi, ketere se stilsko in tematsko navezujejo. Posebej velja omeniti komade Apocalypse, Kill My Suicidal Butterfly, Army Of The Living Dead in Embrace, kateri si enakovredno delijo delež kot paradni singl albuma.

Od prejšnje izdaje »As the rain falls down« za Burning Season Records , se je bend distanciral od emocora in se zasidral v bolj energijsko nabitih in razburkanih vodah HCja in metalcora.

Bend je nedvomno dosegel novo stopnjo v njihovem razvoju z zadnjimi posnetki in koncerti, ampak to je le eden od korakov proti cilju kamor so namenjeni.

Krstni predstavitvi 19.januarja v Klubu-MC, bo sledilo še nekaj koncertov po drugih slovenskih klubih.

Set lista:

1.Hope

2.Faces

3.Embrace

4.Apocalypse

5.The Curse

6.Fallen Angel

7.Army of the living dead

8.Kill My Suicidal Butterfly

Splet:

www.curseofinstinct.net

www.myspace.com/curseofinstinct

Mp3:

COI - Kill My Suicidal Butterfly

COI - Apocalypse

COI - Army Of The Living Dead