VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 19.07.2010
Grossmannov festival
, Ljutomer, Prlekija

Grossmannov festival 2010:

Edinstveno dozivetje za ljubitelje temne plati filma


Ljubitelji divje kultne kinematografije, nadrealisticne zabave in zlahtne kapljice bodo konec julija prisli na svoj racun. Rojstno mestece slovenskega filma, Ljutomer, se enkrat letno transformira v eno najbolj nenavadnih prireditvenih prizorisc v Evropi - Grossmannov festival filma in vina.


Letos sesti po vrsti, bo ponovno gostil filmske ustvarjalce iz vsega sveta (Coffin Joe, Uwe Boll, Tom Six, Mladen Djordjević itd), v sestih dneh pa bo ponudil več kot 70 dogodkov. Grozljivke, znanstvena fantastika, glasba in drugo iz prvenstveno alternativnega zanra zaokrozuje se izvrstna ponudba festivala - Subkulturna trznica, stevilni glasbeni dogodki, filmska Mala delavnica groze in cudasko-zabavni maraton Torture Garden, Rock Hard večer na celu s skupino Laibach, osvezujoci bazeni v blizini in brezplacno kampiranje. Podelili bodo razlicne filmske nagrade in izbrali vinskega sampiona. Zakaj si ne bi privoscili malce drugacnega dopusta? Vstop na festival je brezplacen, le doloceni dogodki so z doplacilom; vse skupaj pa se dodatno olajsa Grossmannova kartica ugodnosti, ki omogoca ekskluzivne popuste na festivalu in razlicnih okoliskih ponudnikih.

Festival se zacne 26. julija in traja do 31., ko bo tudi potekala edinstvena Parada posasti, kjer se bodo civilisti izpod rok filmskih mojstrov posebnih ucinkov spremenili v zombije, vampirje, mutante, volkodlake in druge posasti.




V priponki se nahaja podrobnejse vabilo v PDF in festivalski flyer.


Hvala za vaso pozornost, hvala medijem za objavo.

Ekipa Grossmann Festivala
www.grossmann.si

*********************************************
GOD BLESS THIS MESS RECORDS
L a b e l / D i s t r o / P r o m o
Društvo za razvoj elitne kulture Beltinci
Stefana Kovaca 1
9231 Beltinci Slovenia
e-mail: blessmess@gmail.com
myspace: www.myspace.com/gbtm
*********************************************