VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 23.08.2010
SPREJEM. ZORKU ŠKVORU PRIZNANJE IN MONOGRAFIJA ZA NAJBOLJŠEGA DRŽAVNEGA URADNIKA ZADNJIH DESETIH LET
, Mesna hiša Ljutomer, Glavni trg 1

Anja Lukner, voditeljica protokola ob sprejemu najprostovoljcev in nominirancev iz ljutomerske občine pri županu Francu Jurša je dejala:

"

Spoštovani naš župan, gospod Franc Jurša, spoštovani gospod Zorko Škvor iz Urada Republike Slovenije za mladino, draga prva slovenska najprostovoljka iz naše občine Jožica Ficko, proglašena leta 2004, dragi najprostovoljec leta 2006 gospod Marjan Pintarič in najprostovoljec proglašen letošnjega leta gospod Janko Potočnik, dragi nominiranci, spoštovani predstavniki medijev in spoštovani vsi ostali gostje!

Zelo nas veseli, da je prišlo v dogovoru z neposrednim vodstvom naše Občine do današnjega sprejema in pomembnega druženja ter srečanja. Zahvaljujemo se vam za vso nesebično delo in predano prostovoljstvo ter vam želimo korajžnih in smelih načrtov tudi v bodoče na področju širjenja razvoja nevladnega sektorja in krepitve ter širjenja prostovoljstva na vsa področja družbenega angažiranja.

Ob tej priložnosti mi pripada čast, da v imenu Pokrajinskega centra nevladnih organizacij-Mladinskega centra Prlekije ter Mladinskega sveta Ljutomer izročim priznanje in protokolarno darilo Monografija Prlekije gospodu Zorku Škvoru. Gospod Zorko je kot uslužbenec državnega Urada Republike Slovenije za mladino z omenjenim priznanjem proglašen na podlagi javnega izbora za NAJBOLJŠEGA DRŽAVNEGA URADNIKA ZADNJIH DESETIH LET, zaradi njegovih neprecenljivih zaslug pri razvoju slovenskega in pomoči pri razvoju prleškega ter prekmurskega mladinskega sektorja in tukajšnjih nevladnih organizacij, ki se ukvarjajo z mladino. Našemu »očetu« slovenskih mladinskih centrov iskrene čestitke! "