VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 08.10.2010
Dr. Milan Hosta se obrača
, NA VOLILNO LJUBLJANO!

Draga Ljubljančanka in dragi Ljubljančan

Pustimo ob strani, da sem športni pedagog in poznam naravne zakonitosti telesa in pozabimo, da imam doktorat iz filozofije in si zato domišljam, da poznam tudi zakone duha. Pustimo ob strani, da kot kandidat nastopam v stranki Zares, ki je obljubila Novo politiko in pustimo ob strani, da se v predvolilni vročici marsikaj obljubi.

Ljubljana bo takšna, kakršno bomo ustvarjali iz dneva v dan ne glede na volilni rezultat.

Ko sem pred 11. leti ponudil zdravstvu športni program za otroke z astmo, so mi rekli, da je to nemogoče. Danes si mnogi starši in zdravniki ne morejo zamisliti kako bi bilo brez nas.

Ko sem pred 10. leti ponudil športu, sistemsko reševanje fair play problematike, so mi rekli, da ne bo učinka. Danes nas mnogi klubi, šole in športne zveze vabijo, da skupaj usmerjamo mladino na prava pota.

Ko sem pred 4. leti …

Ko sem pred 2. letoma …

Ko sem konec avgusta sprejel izziv, da stopim pred Vas, so mi rekli, da je prepozno in da sem prepošten za politiko. Danes …

Pri vsem mojem početju me vselej vodita upanje in zaupanje. Prvo sloni na prepričanju, da imamo prav, drugo pa izhaja iz predanosti življenju.

Z vsem spoštovanjem do vsakogar od Vas in do pestre izbire, ki jo imate na volitvah, vas vabim, da si še enkrat ogledate moj program www.milanhosta.si in program stranke Zares - Nova politika www.ljubljana.zares.si

Iskreno se zahvaljujem vsem, ki boste v nedeljo oddali svoj glas za svojega predstavnika.

dr. Milan Hosta

www.milanhosta.si

PS: Brez zadržkov lahko pismo posredujete naprej!