VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Murska Sobota 25.10.2010
DELAVNICA - SOCIALNO PODJETNIŠTVO
, Pomurje, Murska Sobota

Spoštovani,

Kar nekaj časa je bilo potrebnega za zbiranje vtisov in urejanje vseh informacij, ki smo jih pridobili na včerajšnji predstavitveni delavnici za spodbujanje socialnega podjetništva v Pomurju.

Rad bi se vam zahvalil za udeležbo in čas, ki ste ga namenili spoznavanju teme, ki je po vaših besedah za večino novost. Upam, da smo vsaj malo prispevali k jasnejši sliki o tem kaj je socialno podjetništvo in kakšna je njegova perspektiva v Pomurju. Če vam je kakšna informacija ušla iz spomina si jo lahko povrnete s pregledom priloženih prezentacij.

Za vse, ki smo vas uspeli motivirati za nadaljnje sodelovanje pa že prilagam vabilo na naslednjo delavnico, ki bo v torek 26.10.2010 od 10.00 dalje v prostorih Pokrajinske in študijske knjižnice v Murski Soboti.

Namenjena bo spoznavanju osnov priprave projektnih predlogov in začetku oblikovanja konkretnih projektov pri katerih boste v bodoče sodelovali. Poleg vabila vam zato prilagam tudi obrazec za pripravo projektne ideje, ki ste ga sicer nekateri prejeli že na prvi delavnici.

Vse organizacije in posamezniki, ki razmišljate o pripravi lastnih projektnih predlogov prosim, da izpolnijo priloženi obrazec SWOT DELAVNICA 1 in predstavijo svojo idejo v osnovnih alinejah. To nam bo služilo kot podlaga za razvrščanje projektnih idej in njihov nadaljnji razvoj. Izpolnjene obrazce prinesite na delavnico, po možnosti tudi v elektronski obliki.

Vse, ki imate interes za nadaljnje sodelovanje pri projektu prosim, da nam potrdite udeležbo. Če imate v mislih kogarkoli, ki bi ga sodelovanje zanimalo pa vas prosim, da posredujete to sporočilo naprej. Veseli bomo vsake dobre ideje, ki bo služila nadaljnjemu razvoju socialnega podjetništva v Pomurju.

Ob koncu še pozdrav vsem udeležencem v upanju, da se ponovno vidimo,

Goran Miloševič

Vodja projekt