VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 03.12.2010
PREDSTOJNIK URSM OBVEŠČA!
, Slovenija

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo Javni poziv za sofinanciranje mladinskega dela v letu 2011 na podlagi vaših želja letos objavljen nekoliko prej, kot ponavadi in sicer že v petek, 3.12.2010 (v Uradnem listu RS in na spletni strani www.ursm.gov.si).

Kot že napovedano, prinaša javni poziv za naslednje leto nekaj novosti. Bistvena je ta, da smo javni poziv elektronizirali. Prijavo bo potrebno oddati preko spletne aplikacije. Čeprav je eden osnovnih namenov elektronizacije javnega poziva v odpravi administrativnih ovir ter lažjem medsebojnem poslovanju, ocenjujemo, da zna ta sprememba ob uvedbi sprožati največ vprašanj in težav.

Zato vas že zdaj vabimo na INFORMATIVNI DAN, namenjen potencialnim prijaviteljem, ki bo v torek, 14.12.2010, ob 10. uri, na Ministrstvu za šolstvo in šport, Masarykova 16, Ljubljana. Na njem bomo s sodelavci podrobno predstavili javni poziv za naslednje leto, opozorili na vse spremembe ter novosti, s posebnim poudarkom na novem sistemu elektronske oddaje prijave. Letošnji javni poziv bo omogočal prijavo tudi tistim organizacijam, ki formalno nimajo statusa pri URSM. Zato vas prosimo, da o objavi javnega poziva ter o informativnem dnevu obvestite tudi druge zainteresirane organizacije.

Ko bo javni poziv tudi uradno objavljen, vam bomo (kot ponavadi) posredovali novo elektronsko sporočilo s povezavo na besedilo razpisne dokumentacije, poziv k prijavi na informativni dan ter druge informacije, ki vam lahko koristijo pri pripravi na prijavo.

Lep pozdrav,
Peter Debeljak

___________
mag. Peter DEBELJAK
direktor

Urad RS za mladino
Dalmatinova 2, 1000 Ljubljana

t: 01 / 400 57 89
f: 01 / 400 57 99
www.ursm.gov.si
www.mlad.si