VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Murska Sobota 22.03.2011
KONCERT V MURSKI SOBOTI
, Pridite tudi vi...

Spoštovani
glasbeni sladokusci,
v imenu Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota
vas vljudno vabim na koncert

RADE ŠERBEDŽIJA
in
JURE IVANUŠIČ


v soboto, 26. marca 2011 ob 19. uri
v Novi dvorani v Murski Soboti




RADE ŠERBEDŽIJA je nedvomno ena največjih igralskih osebnosti v prostoru bivše Jugoslavije, ki s svojo nadarjenostjo in izjemno igralsko tehniko vse od začetka svoje kariere navdušuje režiserje in kritike ter gledališko, filmsko in televizijsko občinstvo. Za svoje igralske stvaritve je prejel številne prestižne nagrade, njegova sijajna igra pa je vzbudila zanimanje tudi med tujimi režiserji in tako se je na velikem platnu že večkrat znašel v družbi svetovno znanih igralskih imen.

Ob številnih filmskih, gledaliških in televizijskih vlogah je Rade Šerbedžija posnel tudi šest odmevnih glasbenih albumov. Šerbedžijevo interpretacijo bi lahko označili kot šanson, v skladbah pa se le-ta zliva in prepleta z različno glasbeno motiviko. V Sloveniji ga od nekdaj občudujejo vse generacije, saj je pesmim Barbara, Ne daj se Ines (avtor Arsen Dedić) in številnim drugim, s svojim naustavljivim šarmom vtisnil enkraten pečat.

Na koncertu v Soboti bo enkratni in vsestranski umetnik izvajal skladbe, ki so ga spremljale vse življenje, pa tudi novejše, ki so izšle na zadnjih dveh ploščah Imam pjesmu za tebe (zlata plošča) in Ponedak dolazim, ponekad odlazim. Pretežno gre za Šerbedžijeve avtorske skladbe, ki jih je v aranžmajih oplemenitil virtuoz na kitari Miroslav Tadič.

Na soboškem odru se bo ŠERBEDŽIJI pridružil dolgoletni prijatelj, uveljavljeni slovenski igralec in glasbenik JURE IVANUŠIČ, ki je pred leti mnoge navdušil s svojim nastopom v grajski dvorani.

VSTOPNICE:

v predprodaji: 20 €

uro pred koncertom: 25 €

predprodaja vstopnic: blagajna nove dvorane vsak delavnik od 15. do 17. ure ter uro pred večernimi dogodki v novi dvorani

informacije v času obratovanja blagajne: 02-521-43-81


******************************************************************************************************

Spoštovani,
vkolikor doslej še niste prejemali od Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota obvestil o kulturnih in drugih dogodkih v Murski Soboti in bi to želeli, mi prosim na kratko odgovorite na ta mail, da "soglašate". Soglasje potrebujemo zaradi določil Zakona o elektronskem poslovanju in Zakona o varstvu potrošnikov. Že vnaprej se vam za soglasje zahvaljujem in vas pozdravljam, vsem ostalim pa se opravičujem za prejem neželene pošte.

Lep pozdrav,
Brigita Perhavec





--
mag. Brigita Perhavec,
vodja programa - glasba
Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota
Trubarjev drevored 4
9000 MURSKA SOBOTA
tel.: 02-530-30-10
mobi: 031-229-779



--
mag. Brigita Perhavec,
vodja programa - glasba
Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota
Trubarjev drevored 4
9000 MURSKA SOBOTA
tel.: 02-530-30-10
mobi: 031-229-779