VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Tujina 16.06.2011
Študijsko potovanje v Avstrijo
, AVSTRIJSKA MURSKA KOLESARSKA POT

DANES (Dogodka se v okviru MCP-PC NVO, YOUTH HOSTLA PRLEKIJE udeležujejo: Alenka Ficko, Jani Zidarič, Jožica Ficko, Rudolf Ludvik ml., Edi Fric ml., Peter Fric, Rudi Stegmüller).

Spoštovani!

Pravijo, da obljuba dela dolg.

V okviru izvajanja projektnih aktivnosti pri razvoju kolesarskega turizma ob reki Muri (projekt Mura-Drava.bike) smo že večkrat omenili, da bomo organizirali tudi ogled dobrih praks na področju razvoja in izvajanja kolesarskega turizma v tujini. Svojo obljubo tako izpolnjujemo in vas obveščamo, da v sodelovanju s hrvaškimi in slovenskimi partnerji projekta Mura-Drava.bike organiziramo enodnevno študijsko potovanje v Avstrijo, na ogled Murske kolesarske poti (Murradweg).

Študijsko potovanje na Mursko kolesarsko pot od kraja Weitersfeld an der Mur do Bad Radkersburga bomo izvedli v četrtek, 16. junija 2011.

Cilj potovanjaje ogled ene najbolj znanih kolesarskih poti v Evropi - Murradweg, na odseku od Weitersfelda do Bad Radkersburga, kjer se boste seznanili:

§ z razvojem kolesarskega turizma v regiji,

§ z vključevanjem deležnikov v ponudbo kolesarske poti, marketingom in prodajo,

§ z razvojem turistične destinacije, spodbujanjem sodelovanja, izmenjavo izkušenj,

§ z razvojem novih idej, ter

§ na kraju samem spoznali infrastrukturo, ki je potrebna za razvoj kolesarstva, pogoje za razvoj in podobno.

Natančen program za izvedbo potovanja si lahko najdete v prilogi tega vabila, naj pa še dodam, da bo v sklopu potovanja možnost kolesarjenja, kakor tudi, da je izvedba potovanja za vas brezplačna.

Prijava za potovanje je možna preko odgovora na ta mail (rok: 13. junij 2011),v pričakovanju vaše prijave za pa vas lepo pozdravljamo.

Lep pozdrav,

Bojan Kar,projektni vodja
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
RRA Mura d.o.o.
Lendavska 5a, 9000 Murska Sobota
T: +386 (0)2 536 14 62
F: +386 (0)2 536 14 65
S: www.rra-mura.si
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -