VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Tujina 13.10.2011
VABLJENI NA STROKOVNO-DRUŽABNI IZLET!
, Avstrija

Mladinski center Prlekije-Pokrajinski center NVO

Spodnji Kamenščak 23, 9240 Ljutomer

tel.: 02 58 48 033

gsm: 031 525 367

STROKOVNA EKSKURZIJA V AVSTRIJO ZA UDELEŽENCE USPOSABLJANJA »ZABAVNO DO ZNANJA NEMŠKEGA JEZIKA« IN SODELAVCE MCP-PC NVO !

Spoštovani!

Obveščamo vas, da bo organizirana strokovna ekskurzija v Avstrijo v soboto, 15. oktobra 2011 z odhodom avtobusa izpred MCP na Spodnjem Kamenščaku 23 ob 8.00 uri in iz avtobusne postaje Ljutomer ob 8.15 uri. Izlet se izvede v vsakem vremenu!

Ogledali si bomo Pavlovo hišo, sprehodili po Bad Radkesburgu ter si ogledali park dinozavrov Styrasic Park. Vračali se bomo v popoldanskih urah. Na ekskurziji bo tako dovolj možnosti, da se preizkusite v pridobljenem znanju nemščine….

Organizator v celoti krije prevozne stroške, poskrbel pa bo tudi za hrano in pijačo. Svetujemo vam, da si vzamete zraven še dodatno kaj pijače in hrane, vaše plačilo pa bodo vstopnine in kosilo po dogovoru. Pa seveda na dobro mero prijetnega razpoloženja in druženja ne pozabite.

Prosimo vas, da svoje prijave v pismeni obliki-sporočilu posredujete najpozneje do 14. oktobra 2011 na naš e-mail: mcp@siol.net .

Lep pozdrav in nasvidenje na strokovni ekskurziji!

Metoda Ljubec (gsm: 040 890 100 ), vodja projekta, profesorica nemškega jezika

Rudi Stegmüller, vodja MCP-PC NVO

Izvedbo projekta« ZABAVNO DO ZNANJA NEMŠKEGA JEZIKA-2011« omogočili: REPUBLIKA SLOVENIJA, Ministrstvo za šolstvo in šport; Urad RS za mladino; Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve; Mladinski svet Ljutomer, MCP-PC NVO in OBČINA LJUTOMER.