VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 26.10.2011
Podpora-NUJNO-PROŠNJA!
, Ljutomer, Slovenija

Subject: NUJNO! NUJNO! NUJNO!

NUJNO!


Zdravo.

Kot veš se že nekaj časa trudimo v SMS - ZELENI za uveljavitev moderne evropske zelene politike v slovenskem prostoru. Da bi lahko še bolj glasno, udarno, … izpostavili teme kot so: brezplačni vrtci, boj proti korupciji, varovanje narave, zavzemanje za socialno državo: stanovanja, delovna mesta, … moramo izkoristiti prihajajoče državnozborske volitve, ki bodo v nedeljo, 04. decembra 2011. Na volitvah želimo nastopiti skupaj z Zeleno koalicijo in DS. Ker pa nimamo poslancev v Državnem zboru moramo ob vložitvi kandidature priložiti na upravni enoti overjene podpise polnoletnih državljank in državljanov Slovenije. Tu pa rabim tvojo pomoč.

Podpis podpore lahko daš na najbližji upravni enot (praviloma) vsak dan med 8. in 15. uro. Ob sredah do 18. in ob petkih do 13. ure.

S sabo imej osebni dokument (osebno izkaznico, vozniško ali potni list), saj boš tako lahko oddal svoj podpis podpore ne glede na sedež tvojega stalnega prebivališča (nekdo iz Maribora lahko podpiše v Ljubljani in obratno). Na upravni enoti podpiši izpolnjeno priponko (isti obrazec dobiš tudi na upravni enoti - brezplačno) in ga potem požigosanega s strani upravne enoti do 28. 10. 2011 posreduj meni.

Povabi k podpisu tudi prijatelje, sorodnike, …

Najlepša hvala.

Janez Vencelj

Za dodatne informacije oz. dogovora glede prevzema podpisanih obrazcev pokliči na tel. 031 354 157

Lep pozdrav

P Ohrani drevo, zato ne tiskaj tega dokumenta, če ni res nujno.