VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 05.12.2011
VABLJENI NA DOGODEK NA GLOBALNI SOFI:
, Ljubljana

VABLJENI NA DOGODEK NA GLOBALNI SOFI:
Blagg!- poustvari preteklost, vadi za prihodnost

Tridnevno delavnico za vse, ki delate s prestopniki v najširšem pomenu

Vabimo vas na tridnevno delavnico Blagg, ki se bo med 6. in 8. januarjem 2012 odvijala v prostorih »Odra pod zvezdami« na strehi Lutkovnega gledališča v Ljubljani (Krekov trg 2). Blagg! Je tehnika, ki povezuje dramo in kognitivno psihologijo, prvotno je bila namenjena zapornikom, kasneje pa se je njegova uporaba razširila na prestopnike v najširšem pomenu. Cilj Blagg!-a ni, da bi ljudi prisilil, naj se prilagodijo družbenim normam, ampak da bi povečal njihove možnosti izbire.

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki delajo v zaporih, s posamezniki na pogojnem odpustu, za socialne delavce in delavce v izobraževalnih ustanovah, ter vse ostale, ki jih področje zanima. Rok za prijavo je 23.12.2011.

PRIJAVA: Izpolnjeno prijavnico pošljite na elektronski naslov sofa@ekvilib.org ali na naslov Ekvilib Inštitut, Medvedova 28, 1000 Ljubljana, s pripisom "Prijava na delavnico Blagg!" Prijave sprejemamo do 23.12.2011.


Več informacij najdete na sofa@ekvilib.org / 01 43 03 751 v priponki ali na spletni strani Globalne SOFE www.sofaglobal.org

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GLOBAL SOFA INVITES:


Blagg! - Recreate the Past and Rehearse for the Future


On a three-day workshop for those who work with offenders in the broadest sense


You are invited to attend a threeday workshop Blagg! - Recreate the Past and Rehearse for the Futurewhich will beheld from 6th to 8th January 2012 in the “Stage under the stars” on the rooftop of “Lutkovno gledališče Ljubljana” -Ljubljana Puppet theater- (Krekov trg 2).Blagg! is a cross between applied drama and cognitive psychology, which was originally aimed at prisoners but its scope was broadened to anyone who commits offences. The goal of Blagg! is not to make people adapt to the norms of society but to enlarge their potential of choices. The training is useful for people working in prison and probation, in social work and education or in any other situation in which conscious decisions would be useful. Application deadline is 23.12.2011.

APLICATION:Please, send filled application form to e-mail: sofa@ekvilib.org or at Ekvilib Inštitut, Medvedova 28, 1000 Ljubljana, with attachment »Prijava na delavnico Blagg! Application deadline is 23.12.2011.

More info at sofa@ekvilib.org / 01 43 03 751, or at the web pages of Global SOFA www.sofaglobal.org


--
PP
Ivan


Ivan Bačić, Strokovni sodelavec na področju kulture in umetnosti
/ project officer in the field of culture and art
Ekvilib Inštitut / Ekvilib Institute
Naslov / Address : Šišenska 89, 1000 Ljubljana
Projektna pisarna / Project Office: Medvedova 28, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 430 37 51; Fax: +386 59 035 581
E-naslov / E-mail: ivan@ekvilib.org
Spletna stran / Web site: www.ekvilib.org / www.sofaglobal.org
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------