VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 13.06.2012
NISO OSTALI POZABLJENI
, Cezanjevci-Brdo pri Kranju

Nekje takrat ko bo predsednik REPUBLIKE SLOVENIJE dr. Danilo Türk sprejemal in gostil na jubilejnem desetem dogodku slovenske nominiranke in nominirance za proglasitev NAJPROSTOVOLJKE-PROSTOVOLJCA v protokolarnem objektu Brdo pri Kranju bodo vrli prostovoljni gasilci iz Cezanjevec odpirali posebne ovojnice dostavljene po pošti v katerih bo med drugim tudi darilni bon in kapa MCP. Gre za simbolično gesto v znak zahvale za njihovo požrtvovalno gašenje in reševanje na objektu MCP decembra lanskega leta. Na njih so se spomnili v Mladinskem centru Prlekije-Pokrajinskem centru NVO, Mladinskem svetu Ljutomer in Združenju prleških vojnih veteranov. Letošnja nominiranka Nina Stegmüller, sicer predsednica sanacijskega odbora jim je zapisala:

I S K R E N A Z A H V A L A !

Spoštovani !

Na podlagi prejetega odgovora izhajajoč iz našega predhodnega dopisa in poizvedbe (dokumentacija v prilogi) se Vam kot aktivnemu udeležencu gašenja in reševanja objekta na Spodnjem Kamenščaku 23, kjer je sedež naših organizacij ( MCP-PC NVO, MSL in ZPVV) v jutranjih urah 27. decembra 2011 iskreno zahvaljujemo za ves nesebičen, požrtvovalen in predan vložen trud pri prostovoljnem izvajanju gasilske službe !

V znak skromne zahvale Vam v prilogi pošiljamo simboličen darilni bon, ki Vam omogoča celodnevno kopanje ter kosilo v Biotermah, Moravci v Slovenskih goricah ter kapo. Hvala! Želimo Vam prijetno sprostitev.

Lep pozdrav !

Predsednica sanacijskega odbora:

Nina Stegmüller, dipl. psih.

Spodnji Kamenščak, 14.06.2012