VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 16.10.2012
Brezplačen zdrav zajtrk v MCC kavarni in petkova matineja s STRANCI
16.10.2012, , MCC Kavarna in Klub študentov občine Celje

BREZPLAČNI ZDRAV ZAJTRKV MCC KAVARNI

MCC Kavarna in Klub študentov občine Celje pripravljata ob Svetovnem dnevu hrane brezplačni zdrav zajtrk, katerega namen je osveščati mlade o zdravem načinu življenja.

Da boste siti in nabiti z energijo vstopili v študijski ali delovni dan, bo poskrbelaBanka Celje.

Obiskovalci MCC kavarne bodo tako v torek, 16. oktobra 2012, med 7. in 9. uro zjutraj, imeli na voljo brezplačen zdrav zajtrk, ki bo pretežno sestavljen iz hrane, ki vsebuje veliko sestavljenih ogljikovih hidratov kot so: kosmiči, muesliji, žita, polnozrnat kruh, sadje in zelenjava. Naši možgani namreč potrebujejo za normalno delovanje ogljikove hidrate, zato jim jih z zajtrkom moramo zagotoviti.

Zajtrk bo zagotovil našemu telesu in možganom novo energijo in tako bomo pripravljeni na zahtevne in naporne naloge, ki nas čakajo v šoli ali na faksu!

Koncert ob prenavljanju celjskega podzemlja - STRANCI & ENTHEOGEN

Petek, 19. oktober 2012, ob 20.00 v MCC kavarni

Drug sklop petkovih matinej bodo odprli velenjski ENTHEOGEN, audio-vizualna-post-rock blodnja, ki širi posameznikova dojemanja o velikosti vesolja. Sledila bo celjska ljuta rokčina STRANCI, ki bo v duhu promocije novih singlov ter videospotov najavila prihod novega, tretjega albuma.

20.10 - Entheogen
21.00- Stranci
22.00- dj set

Vstopnine ni, zaželeni so prostovoljni prispevki!

Spoštovani, to sporočilo ste prejeli, ker je vaš e-naslov v naši bazi e-naslovov. Če obvestil ne želite prejemati, prosim sledite naslednji povezavi: odjava
© Celjski Mladinski Center | E-pošta: novice@mc-celje.si
To e-sporočilo je poslano na e-naslov: mcp@siol.net