VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 17.10.2012
Usposabljanje za mentorje in vodje programov
17.10.2012, , v Novem mestu (Situla).


Živjo,

na Mladinskem cehu smo pripravili posebno usposabljanje, ki smo ga med drugim vsebinsko močno orientirali tudi v potrebe mladinskih skupin, mladinskih centrov, mladinskih organizacij in drugih neformalnih skupin mladih. Vsebino smo usmerili v NVO sektor, za katerega verjamemo, da potrebuje še več inovativnosti in strokovnega znanja, da bodo naši programi uspešni in koristili zastavljenim namenom in ciljem.

Z 20 let izkušenj, aktivnim sodelovanjem pri pripravi različnih usposabljanj in poznavanjem dela na lokalnem in nacionalnem nivoju, smo povezali naše "stare mačke" in razvili poglobljeno usposabljanje za mlade (bodoče) voditelje iz mladinskih organizacij, na katerega želimo povabiti tudi vas!

Cehov jesenski koktejl
- praktično naravnano usposabljanje za (bodoče) vodje mladinskih organizacij, bo vašim mladim (in nemladim) pomagal, da razvijejo še bolj inovativne programe, z dodano vrednostjo, da resnično znajo organizirati projekt in pripraviti vsebine, ki so za naše udeležence in uporabnike nujna.
Trening sooblikujete tudi sami, saj v prijavnici sporočite, katere teme vas bolj / manj zanimajo!

Gre za mešanico znanj, veščin, izkušenj in prijetnega preživljanja dni za vse, ki pripravljajo različne projekte, mladinske delavce in voditelje organizatorje, vodje mladinskih organizacij, vodje krajevnih enot, bodoče vodje mladinskih in animatorskih skupin. Poleg pridobljenih znanj imajo udeleženci priložnost spoznavanja med mladimi iz mladinskih projektov in programov.

Datum usposabljanja: od 16. do 19. novembra 2012 v Novem mestu (Situla).

Cena (vključuje vse, kar potrebujete za štiridnevno rast: znanje, gradiva, 3-krat polni penzion, nočitve, kava, motivacija in energija trenerjev in soudeležencev):
120 EURza nevladne organizacije,
80
EURza mladinske organizacije in mladinske centre.
Preostali del stroškov financiramo iz različnih projektov (URSM, ESS).

Več o vsebini, trenerjih in prijavi: www.mladinski-ceh.si/koktejl . Ali pa nas enostavno pokličite na spodnjo telefonsko številko.

Na Mladinskem cehu resnično verjamemo, da imamo mladi neskončne potenciale, ki jih je potrebno negovati in razvijati. Letos poteka že 20. leto naših skupnih prizadevanj, da bi mladi lahko kar najboljše izkoristili svoje možnosti. Vsa ta leta smo iskreno verjeli v usposabljanje, v pridobivanje znanj in veščin, ki jih ni mogoče pridobiti nikjer drugje. Pridite in rastite z nami!

Lep jesenski pozdrav od ekipe Mladinskega ceha!

_______________
Tadeja Mesojedec
vodja odnosov z javnostmi
051 635 659
vodja projekta Socialni inovatorji prihodnosti
Društvo mladinski ceh