VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ormož 23.10.2012
Prodaja abonmajev se je začela
26.10.2012, , Dom kulture Ormož


Spoštovani!V četrtek, 25. 10., bo ob 18. uri v Domu kulture Ormoždružabni večerNariši nov dan(projekt: Neodvisen.si, organizator: Medobčinska lokalna akcijska skupina za preprečevanje zasvojenosti na območju občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž). Več v priponki.V petek, 26. 10., ob 19. uri, v vas vabimo v Viteško dvorano ormoškega gradu na POTOPISNO PREDAVANJEBernarde in Jožeta Potočnjaka: "V štirih državah onkraj oceana, kjer so mnogi iz Stare celine iskali srečo... Ali so jo našli?"Več v priponki.V soboto, 27. 10., bo ob 19.uri, v Beli dvorani grajske pristave, STAND UP NASTOPSaše Županeka: Kdo ima največjega? Borut, Danilo ali Milan? Več v priponki.Pričeli smo s prodajo GLEDALIŠKIH ABONMAJEV za novo sezono.Cena abonmaja:

Dijaki, študenti: 40 €

Odrasli: 50 €

Gledališki abonma lahko kupite v času

od 22. oktobra 2012 do 17. novembra 2012, oziroma do razprodaje:

  • na Mladinskem centru Ormož, Kerenčičev trg 11
  • na enoti Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti OI Ormož, Skolibrova ulica17, od 30. 10. na novem naslovu Kolodvorska 9
  • v Tic-u
  • v Baru na OMW

Število mest je omejeno, zato vas vabimo k nakupu abonmaja, ki vam brez čakanja v vrsti zagotavlja stalni sedež in cenejše vstopnice.

V primeru prostih mest bodo vstopnice na voljo tudi za posamične predstave.

Cene vstopnic za posamične predstave bodo 15 in 12 € (za dijake, študente):

Naj vas v zimskih večerih greje smeh v družbi najboljših!Za vas smo pripravili:

GLEDALIŠKI ABONMA

2012/13 - komedije

5 mescev, 5 predstav, obilo smeha in zabave

od novembra 2010 do marca 2011

Da boste nasmejani, bodo poskrbeli:

Polje z besedilom: Mojca Partljič in Renato Jenček

Program:

17. november 2012, 19.30, Kulturni dom Ormož

Komedija: ALDO IN MICIKA

Igrata: Mojca Partljič in Renato Jenček

Režija: Vinko Möderndorfer

Produkcija: Cafe Teater

Eden najuspešnejših slovenskih komediografov Tone Partljič je napisal novo »socialno komedijo«, ki sega v čas pred drugo svetovno vojno in se dogaja vse do danes. Gre za usodo primorskega emigranta Alda, ki je pribežal v mesto ob Dravi pred fašizmom, in za ljubezen, lukarco Miciko, dekle s Ptujskega polja, ki v Mariboru prodaja luk … Oba sta s socialnega dna, a najdeta košček sreče v skupnem življenju. Dokler Štajerske ne zavzame Hitler in Aldo spet beži … Vendar se v socializmu najdeta in postaneta »nekdo«. Kapitalizem ju spravi najprej iz nacionaliziranega stanovanja, potem v dom za ostarele in od tam zaradi krize pod most, kjer čakata na odrešitev. Njun »Godot« pa je seveda smrt …

Toda komedija ni le kritika socialnih razmer, je šaljivo iskanje skupnega jezika dveh narečij, temperamentov, zmagujoče ljubezni, zgodovinskih nesporazumov … Je slavospev vitalizmu in ljubezni ter slovenski različnosti!

8. december 2012, 19.30, Kulturni dom Ormož

Stand up komedija: MATJAŽ JAVŠNIK

Lucijairovi01web

Vse smeha željne vabimo na Stand Up večer z Matjažem Javšnikom. Na sprehod čez žensko-moške relacije in humoren vpogled v polpreteklo zgodovino. Vse s kritično distanco in obilno mero smeha! Namenjeno najširši publiki, saj se dotika splošnih človeških odnosov in kolektivnega nezavednega.

11. januar 2013, 19.30, Kulturni dom Ormož

Komedija, muzikel: MANJKA MI, MANJKA

Igrata: Romana Kranjčan, Gašper Primožič

Režiser: Režija: Gašper Tič

Plesalci: Sara Mlakar, Azra Selimanović, Matevž Česen inJure Gostinčar

Glasba: Lojze Krajnčan

Produkcija: Siti Teater

Predstava odpira večno temo, kako naj se človek pomiri sam s seboj, da bi dosegel srečo in mu ne bi nič manjkalo, obenem pa se dotika tudi drugih tematik, med njimi ljubezni, umetnosti in politike.

"Predstava ni pogrošna komedija. Želimo si, da bi se gledalec nasmejal ter hkrati tudi kaj začutil,"poudarja režiser.

23. februar 2013, 19.30, Kulturni dom Ormož

Komedija HIPHOPHONDRIJA

Igrajo: Andrej Rozman Roza, Asja Kahrimanovič, Luka Korenčič, Juš Milčinski, Urška Mlakar

Avtor: Andrej Rozman po besedilu J. B. P. Moliera

Režiser: Andrej Rozman Roza

Produkcija: Rozinteater

Komedija za pet igralcev je inspirirana z Molierovim Namišljenim bolnikom.Starejši premožen vdovec, hipohonder in poslovnež Argan, se v drugo poroči s svojo mlado strežnico, ki tudi njemu obljublja novo mladost. Argan pa v zdravje ne verjame samo osebno, temveč tudi poslovno. Svoje propadlo gradbeno podjetje namerava prestrukturirat v zdravilišče dveh medicin. Ker je prepričan, da je kombinacija alternativne in uradne medicine najvarnejša naložba, sili svojo hčer študirat medicino in na svoj dom povabi mladega zdravnika.Predstava vključuje pevske in plesne vložke.

»Najbolj skopa izvedba Skopuha« je še en proizvod Rozmanovega nesmrtnega smisla za situacijsko komiko in za aktualistično poantiranje. V njegovi solistični predstavi z nekaj ropotije je več krvavo zaresne Slovenije kot v vseh kulturnih in znanstvenih institucijah skupaj. (Peter Kolšek, Delo)

16. marec 2013, 19.30, Kulturni dom Ormož

Stand up komedija: UDAR PO MOŠKO!

Igrata:Damir Avdić & Vid Valič

Produkcija: Špas teater

»Kakšne izgovore imajo moški, ki so slabi v postelji? Kaj delajo policaji med službo in jih mi še plačujemo za to! Kakšne težave imajo ljudje z velikimi nosovi in kakšni so naši politiki v postelji? Vse to zveste v predstavi, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnega. V tej predstavi sva tako nezabavna, da bi lahko uspavala kravji stampedo. Ogled na lastno odgovornost, priporočava ga tako samskim dekletom, kot tudi otrokom v spremstvu neodgovornih staršev!«

************************************************************

Vabimo vas k nakupu abonmaja zase

ali kot darilo ob posebni priložnosti

za svoje bližnje ali prijatelje.

*************************************************************

Program podpirajo:

Občina Ormož, Urad RS za mladino, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Študentska organizacija Slovenije, Carrera Optyl Ormož, Zavarovalnica Maribor, Jeruzalem Ormož.

Lep pozdrav,Marijana in Mateja
Mladinski center Ormož
Kerenčičev trg 11, p.p. 53
2270 Ormož
T: 02 719 41 41
Gsm: 040 345 281
E-naslov: mcormoz@siol.net
Spletna stran: http://www.mco.si/ * Program podpirajo: Občina Ormož, Urad RS za mladino, Zavod RS za zaposlovanje (program javnih del).
** Če vas z našimi obvestili nadlegujemo, se vam opravičujemo, in ker tega ne želimo, vas na vašo zahtevo umaknemo iz seznama.
*** Iz slovenske zakladnice ljudskih pregovorov: "Čas setve še ni čas žetve."Priloge 4 - Prenesi vse priloge (stisnjeno za slovenščinaMeni za kodiranje imena datoteke)
letak.jpg letak.jpg
458K Pogled Skupna raba Prenos
Kdo ima največjega.doc Kdo ima največjega.doc
31K Pogled Prenos
VABILO-1.pdf VABILO-1.pdf
156K Pogled Prenos
potopis_potočnjak.doc potopis_potočnjak.doc
371K Pogled Prenos