VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 23.10.2012
Za nami so drugi Dnevi slovenskega turizma
23.10.2012, , Ljubljana


Spoštovani!

Za nami so drugi Dnevi slovenskega turizma in 15. Slovenski turistični forum s plenarnim delom DST. Skupaj smo odprli aktualne teme s področja turizma, iskali boljše rešitve in nove ideje, utrjevali obstoječa partnerstva in navezovali nove stike.Slovenska turistična organizacija se vam skupaj s partnerskimi institucijami zahvaljuje, da ste z nami soustvarjali osrednji slovenski turistični dogodek!

V želji, da ste bili z vsebino in izvedbo foruma s plenarnim delom zadovoljni, vas vabimo, da delite z nami vaše mnenje. Vljudno vabljeni, da sledite povezavi in izpolnite kratko anketo o zadovoljstvu z dogodkom.

Vabimo vas tudi, da si ogledate fotografije , ki so nastale prvi dan DST 2012.

Poleg tega pa lahko tukaj najdete prezentacije predavateljev 15. Slovenskega turističnega foruma, ki so se strinjali z objavo svojega predavanja.

Lep pozdrav,

I feel slovenia

Tina Batistuta
Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi v Sloveniji

Slovenska turistična organizacija
Dimičeva ulica 13, SI - 1000 Ljubljana

tel:
fax:
e-pošta:

01 589 85 66
01 589 85 60
tina.batistuta@slovenia.info

Obiščite uradni slovenski turistični informacijski portal www.slovenia.info

Slovenia Green

Čuti zeleno.
Ohrani zeleno.

Spremljajte nas:
Facebook Twitter

To elektronsko sporočilo in morebitne priloge so zaupne narave oziroma predstavljajo poslovno skrivnost in so namenjene izključno naslovniku. Če niste naslovnik tega elektronskega sporočila ali oseba, pooblaščena za sprejem pošte (če ste pomotoma prejeli sporočilo), vas prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja, sporočilo pa takoj uničite. Vsakršna nepooblaščena uporaba ali posredovanje tega sporočila oziroma njegove vsebine so izrecno prepovedani. Elektronsko sporočilo je bilo pregledano s protivirusnim programom.

Daj v skupno rabo
image001.jpg