VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 26.10.2012
Intrnetna analitika in njena uporaba za prodajno optimizacijo spletnega mesta
09.11.2012, , RIS Dvorec Rakičan


Vabimo vas na seminar

INTERNETNA ANALITIKA IN NJENA UPORABA ZA PRODAJNO OPTIMIZACIJO SPLETNEGA MESTA

RIS Dvorec Rakičan, 09.11. 2012 ob 09.00 uriGA_Home_Hero_01_dashboard.png

VSEBINA SEMINARJA:

1.Popolni podatki - kako nastaviti Google Analytics da bomo imeli uporabna in akcijska poročila

Sprehod čez nastavitve orodja Google Analytics (vstavitev kode, interni iskalnik, filtri, profili, izključevanje internega obiska, napredno sledenje s pomočjo navideznih ogledov strani (virtual pageviews) in dogodkov (events), povezovanje različnih domen, povezava z orodjem AdWords, hitri regex vodič, sledenje kampanj). Obvezne nastavitve za uporabne podatke.

www

2.Določitev ciljev - zakaj moje spletno mesto obstaja?

Kako nastaviti cilje spletnega mesta in kako nato spremljati, kateri viri obiskovalcev so najbolj kvalitetni, v katere se nam izplača vlagati in v katere ne. Katere vsebine so tiste, ki uporabnike pripeljejo do konverzije ter katere vsebine obiskovalcem, ki ne dosežejo konverzije, manjkajo.

3.Vodič po Google Analytics poročilih - izognite se paralizi z analizo, osredotočite se na najpomembnejše.

Katera Google Analytics poročila so zares uporabna (akcijska) in vam dajo vpogled v to, kako (ne)učinkovito je vaše spletno mesto. Pogledali bomo kateri so kazalci, ki vas opozarjajo na to, da vaše spletno mesto ne dosega potenciala.

4.Kaj dela in kaj nedela - kako je naše internetno trženje učinkovito pri ustvarjanju potencialnih strank?

Analizali bomo vire obiska ter ugotavljali, kdo so naši obiskovalci ter iz kje prihajajo? Pogledali bomo, kje so naše priložnosti za rast, kam se moramo nujno usmeriti, da bomo dosegli večje število novih strank.

5.Kaj so najboljše internetne prakse in kako jih lahko uporabite takoj(in takoj povečate prodajo)

Sprehodili se bomo čez primere dobrih praks, kjer boste dobili nove ideje za vaše spletno mesto ter kako ga lahko takoj spremenite v učinkovitejše prodajno orodje takoj, še predno se lotite analize spletnega mesta. Spremembe, ki bodo imele opazen vpliv na vaše prodajne rezultate!

6.Je slovenski internet zares premajhen za a/b teste?

Kakšne teste se nam izplača delati na spletu v Sloveniji ter kako se lotimo vzpostavitve split testov. Kaj testirati in kdaj lahko pričakujemo nejvečje spremembe pri rezultatih testov.

7.Delavnica - priprava dashboardov, da bodo ključni podatki na voljo z enim klikom

Na delavnici se bomo lotili priprave dashboarda, do katerega boste imeli vedno dostop z enim samim klikom. Vseboval bo ključne podatke, ki jih potrebujete pri vsakdanjih internetnih odločitvah.

SEMINAR VODI: Urša Podobnikje samostojna svetovalka za optimizacijo konverzije, spletno analitiko ter uporabniško izkušnjo. Izkušnje iz področja spletne optimizacije in marketinga pridobiva že od študentskih let, ko se je kot internet analitik pridružila ekipi na Studio Moderna. Tu je več kot 5 let skrbela za razvoj in uporabo spletne analitike (za namen optimizacije konverzije) 20 držav osrednje in vzhodne Evrope. Trende s področja spletne analitike in optimizacije je spoznavala z obiskovanjem različnih svetovno priznanih kongresov (tudi na najbolj zvenečih - eMetrics in Conversion Conference).


Pohvali se lahko z avtorstvom spletne strani na Studiu Moderna, ki je dosegla najvišjo prodajno konverzijo in do danes še ni bila premagana.
Je mentorica študentov svetovnega neprofitnega projekta Analytics Exchange, lastnica Marketing Experiments certifikata ter certifikata Google Analytics Qualified Individual. Urša je redna sodelavka revije Podjetnik ter predavateljica na seminarjih.

KOTIZACIJA in PLAČILO:
Kotizacija za seminar znaša 144,00 EUR (DDV je vštet v ceno). V ceno je všteta tudi pogostitev med odmori in seminarsko gradivo. Prosimo, da znesek nakažete, do pričetka seminarja (08.11.2012), na naš poslovni račun: odprt pri UJP MS št.: 01280-6000001097. Prijave sprejemamo na naslov: RIS, Lendavska 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota ali po telefonu (02 535 18 96), telefaksu (02 535 18 97) in elektronski pošti (info@ris-dr.si ). V primeru, da se ne odjavite tri dni pred izvedbo seminarja vam zaračunamo polno ceno. Potrdilo o udeležbi in račun boste prejeli po zaključku seminarja. Prosimo da ob prihodu na seminar predložite potrdilo o plačani kotizaciji.

PRIJAVNICA: 09.11.2012

INTERNETNA ANALITIKA IN NJENA UPORABA ZA PRODAJNO OPTIMIZACIJO SPLETNEGA MESTA

IME in PRIIMEK

USTANOVA

(TOČEN NASLOV)

DAVČNA ŠT.

TELEFON

FAX

E-MAIL

RIS Dvorec Rakičan,
Lendavska ulica 28, Rakičan,

9000 Murska Sobota

T: 02 535 18 96 F: 02 535 18 97

M: info@ris-dr.si

*Vaš elektronski naslov smo pridobili iz internih ali javno dostopnih baz.

Če menite, da ste sporočilo prejeli neupravičeno, se vam opravičujemo in vas prosimo,

da za odjavo **odgovorite na sporočilo z >>Odgovori<< in v >>Zadeva<< vpišite >> ODJAVA<<.

** Sporočilo je poslano v skladu s 109. členom Zakona o elektronskih komunikacijah.

<http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200713&stevilka=594 >***

Daj v skupno rabo
image001.png image001.png
34K Pogled Skupna