VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 27.10.2012
Posebno priznanje in zahvala
, podeljena gospodu Antonu Mihorič, zaposlenemu v ljutomerski občinski upravi

Mladinski svet Ljutomer in Mladinski center Prlekije-Pokrajinski center NVO podelila prvo priznanje do sedaj uslužbencu matične občinske uprave ANTONU MIHORIČ, za zasluge pri konkretizaciji nacionalnega projekta MLADIM PRIJAZNA OBČINA...

Ob naši seznanitvi in naši prošnji za uradno podelitev priznanja je gospod Anton Mihorič zapisal :

» Potrjujem strinjanje z uradno objavo priznanja, oz. pohvale. Po premisleku sem se namreč odločil držati načela, da je tudi z moralnega vidika moja obveznost na ta način sprejeti to pozornost in izkazati zahvalo in priznanje nekomu, ki me je predlagal in speljal postopek v zvezi s tem. Konec koncev ni v celotni zadevi čisto nič spornega, vse je res, nikomur zaradi tega ni bila povzročena nikakršna škoda ipd., zato tudi ne sme biti glede tega nobenih problemov. Sam sem sicer že omenil, da nekomu pomagam zato, ker sem vesel, če mu lahko s tem olajšam delo in postopke ter mi v zahvalo za to ni potrebno ničesar dati, niti tega izpostavljati. Če pa ste se vi odločili tako, kot ste se, je to vsekakor vaša pravica, ki jo spoštujem, zato sem se odločil, kot je zgoraj napisano.

Še enkrat lepa hvala za izkazano pozornost, s katero ste me res prijetno presenetili in je nisem pričakoval. Pri vsem tem pa me najbolj veseli dejstvo, ko vidim, da je vsaj nekje nekdo, ki opazi in zna ceniti to, če se kdo trudi delati dobro. Ker so to tudi načela, ki spremljajo vaše delo, vam želim, da se jih držite še naprej in v skladu z njimi dosegate uspehe tudi v bodoče.

Lep pozdrav celotni ekipi!

Anton MIHORIČ
Občina Ljutomer
Telefon: 00386 (0)2 584 90 58
Telefax: 00386 (0)2 581 16 10 "

Čestitamo !