VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 14.11.2012
D.E.P.R.A. razsaja
20.11.2012, , V Trubarjevi hiši literature na Stritarjevi 7 v Ljubljani

VABILO
D.E.P.R.A. - Dogodkovnik Evropskega parlamenta radijska aktualizacija

November, ta čudoviti temačni mesec, je kot naročen, da prižgemo luč znamke D.E.P.R.A. Radio Študent je svoje zgodbe že večkrat ponesel iz slišnega zavetja v trodimenzionalnost javnega prostora. Tokrat to počne v večji razsežnosti, na različne načine ter za vse generacije in stanove.

Naneslo je, da ste prvi na vrsti prav vi!

Zatorej vljudno vabljeni na

atipični otvoritveni tiskovno konferenčni dogodek

projekta D.E.P.R.A.

z dvema hostesnikoma, pogostitveno pijačo in jestvinami na posteljici iz evropskih direktiv ter v skrajni sili tudi kakšnim pomembnežem s strogo omejenim časom govoranc!

Zgodimo se

20. novembra 2012 ob 11. uri

v Trubarjevi hiši literature na Stritarjevi 7 v Ljubljani.

Morebiti izveste tudi, kako D.E.P.R.A. z inovativnim, prismuknjenim in obvezno nekoliko neprilagojenim pristopom Radia Študent vstopa v obče evropske tematike z nizom živih izvedb paradnih oddaj in drugimi javnimi vmešavanji.

Vaše cenjene prijave na dogodek sprejemamo do 16. novembra 2012 na e-pošto: sara.horzen@radiostudent.si .

Naj D.E.P.R.A. osvetli tudi vašo resničnost!

Vaš Radio Študent


D. E. P. R. A. ali Dogodkovnik Evropskega parlamenta - radijska aktualizacija je projekt Radia Študent, ki se s celotnim imenom glasi Dogodkovnik Evropskega parlamenta - Prevpraševanje in razvoj idej o Evropskem parlamentu, politikah in državljanstvu skozi serijo dogodkov Radia Študent (v ang: Re-eventing the European Parliament - Re-inventing and Developing Ideas on European Parliament, Politics and Citizenship through a series of Events produced by Radio Student). Projekt sofinancira Evropski parlament.

Ana Plemenitaš
Vodja projektne pisarne Radia Študent
T: 01/242 88 11
E: ana.plemenitas@radiostudent.si