VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Murska Sobota 06.12.2012
NE ZAMUDITE!-ROKODELSKI SEJEM v MURSKI SOBOTI (v okvitru MIKLOŠEVEGA SEJMA)-četrtek,6.decembra
06.12.2012, , Murska Sobota



Spoštovani,


naš zavod Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota

v sodelovanju z Javnim podjetjem KOMUNALA

prireja

danes, 6. decembra, od 8. ure naprej (predvidoma do 17. ure)


ROKODELSKI SEJEM,


ki bo v okviru MIKLOŠEVEGA SEJMApred Pošto in NLB.


Izdelki naših rokodelcev so lahko lepo darilo ob bližajočih se praznikih.


V Murski Soboti se že tradicionalno prireja kramarski sejem MIKLOŠEVO SENJE, ko se na soboških ulicah zbere med 300in 400 razstavljalcev (tekstil, obutev, živilski in neživilski izdelki, bižuterija in galanterijsko blago, izdelki domače in umetnostne obrti, gostinska in promocijska dejavnost,…).Poleg domačih sodelujejo tudi prodajalci iz Madžarske, Avstrije in Italije in sejmu dajejo mednarodni pečat.

Z namenom, da bi sejem popestrili in obogatili, so se organizatorji sejma, Javno podjetje Komunala, na pobudo in v sodelovanju znašim Zavodom za kulturo, turizem in šport Murska Sobota odločili, da se v okviru te prireditve pripravi tudi ROKODELSKI SEJEM, ki bo sicer lokacijsko ločen od kramarskega sejma, vendar v neposredni bližini osrednjega prizorišča, to je pred NLB in Pošto.

Na ta sejem smo povabili rokodelce iz celotne Slovenije, imetnike pozitivnega mnenja komisije za ocenjevanje pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije in tudi tiste, ki takega potrdila nimajo. Z odzivom povabljenih smo organizatorji zadovoljni in prepričani smo, da bo ponudba zelo popestrila letošnje MIKLOŠEVO SENJE.


Vabimo vas, da se rokodelskega sejma udeležite.



Lep pozdrav,


Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota

Brigita Perhavec, direktorica