VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 07.12.2012
Hostel Managers Meeting 2012
07.12.2012, , SLOVENIJA

Hostel Managers Meeting 2012

Za nami je še eno uspešno srečanje predstavnikov/menedžerjev Youth Hostlov z vseh koncev sveta, ki je potekal med 02. in 05. decembrom v Kölnu. Srečanja se je udeležilo kar nekaj izkušenih predstavnikov Hostlov z namenom izmenjave poslovnih izkušenj na področju vodenja hostlov in pridobivanja svežih informacij in novosti na področju turizma s strani mednarodne organizacije Hostelling International. Srečanja sta se udeležile dve predstavnici iz Slovenije; Katarina Ceglar iz Youth Hostla Krško in Mateja Koren iz novega Youth Hostla Tresor na Čopovi ulici v Ljubljani, kamor bo dejavnost preselil hostel Park v začetku naslednjega leta 2013.

»Srečanje v Kölnu je bilo izjemno! Še nikoli nisem srečala toliko uspešnih in izkušenih menedžerjev hostlov na enem mestu. Informacije so bile zelo raznolike in uporabne. Najbolj zanimiva je bila predstavitev nove platforme HI 360, ki bo lansirna 1. 1. 2014. Nove možnosti (predvsem veliko več osebnih izkušenj uporabnikov, veliko več foto materiala) nam bodo zagotovo prinesle večje število nočitev v prihodnje. Interesanten je bil tudi del o uporabi spletnih orodij (Facebook, Twitter, …) za marketing hostlov. Poleg vsega pa smo lahko zelo ponosni na predstavitev gdč. Mateje Koren iz novega hostla Tresor, ki je odlično predstavila koncept izgradnje tega unikatnega hostla.«je povedala Katarina Ceglar iz Youth Hostla Krško.

Ob tej priliki bi se radi zahvalili obema predstavnicama za uspešno zastopanje Popotniškega združenja Slovenije, ostale pa vabimo na http://hiway.hihostels.com/V3/Content2R.aspx?id=8100 , kjer si lahko ogledate nekaj fotografij in komentarjev samega dogodka. Za dostop do podatkov morate biti prijavljeni. V primeru, da še niste prijavljeni na HIWay vam svetujemo, da to naredite čim prej, saj zamujate odlično priložnost pregleda nad celotnim dogajanjem znotraj Hostelling International in povezovanja z ostalimi vodji hostlov z vsega sveta.

Upamo, da se bo v naslednjem letu srečanja udeležilo še več predstavnikov iz Slovenije, ki bodo lahko s svojo udeležbo prispevali k večji medsebojni povezavi znotraj HI organizacije.

Popotniško združenje Slovenije

__________ Informacija od ESET NOD32 Antivirus, zbirka virusnih definicij 7772 (20121206) __________

To sporočilo je preveril ESET NOD32 Antivirus.

http://www.eset.si