VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 12.12.2012
ZIME V SLOVENIJI prek socialnih omrežij
12.12.2012, , Ljubljana


Spoštovani,

Obveščamo vas, da smo na Slovenski turistični organizaciji začeli z inovativno kampanjo promocije ZIME V SLOVENIJI prek socialnih omrežij.

Kampanja temelji izključno na uporabi razširjenih, vplivnih in hitro rastočih socialnih omrežij (Facebook, Twitter, Instagram). V decembru bo aktivna komunikacija in promocija preko Twitter profila STO www.slovenia.info/twitter in Instagram profila STO www.slovenia.info/instagram na najboljši način prikazala Slovenijo kot zimsko destinacijo vredno obiska.

Cilj kampanje prek socialnih omrežjihje zagotoviti uporabne informacije v zvezi s smučarskimi in wellness zmogljivostmi, pestrim izborom različnih dogodkov in prireditev v božično-novoletnem času ter aktualnimi zimskimi športnimi prireditvami ter obveščati vse, ki želijo obiskati Slovenijo in doživeti zimsko pravljico v samem osrčju Evrope.

Vabljeni k ogledu promocijskega videa v angleškem jeziku »Winter in Slovenia« tukaj.

Vabimo vas, da spremljate in sodelujete v kampanji #WintersLOVEnia in #ifeelsLOVEnia tako da naložite zimske fotografije Slovenije na vaše profile na socialnih omrežjih, ter uporabite lojtro (#hashtag) #WintersLOVEnia in #ifeelsLOVEnia .

Z uporabo ključnih oznakin deljenjem fotografij in popotnih izkušenjpo Sloveniji boste pripomogli k ustvarjanju najbolj razširjene in deljive zgodbe prek socialnih omrežij in pripomogli k promociji slovenskih turističnih destinacij v zimskem času.

V kolikor želite, da v času trajanja zimske turistične sezone objavimo aktualne fotografije ZIME V SLOVENIJI vašega območja na socialnih omrežij STO(na Facebook strani Feel Slovenia nas spremlja skoraj 30.000 prijateljev, na Twitterju beležimo več kot 5.200 sledilcev): nam pošljite e-pošto (vključno z opisom fotografije,pripisom avtorja fotografije in dopisom mesta/kraja, kjer je bila fotografija posneta) na naš elektronski naslov: info@slovenia.info s pripisom: Zima v Sloveniji.

Vaše fotografije sprejemamodo vključno ponedeljka, 24.12.2012.

Primer opisa priložene fotografije:

Opis (predlagamo opis v slovenskem in angleškem jeziku): Zimska podoba Blejskega jezera in Bleda z okolico./ Lake Bled: Winter Wonderland

Mesto: Bled z okolico

Avtor: Slovenska turistična organizacija

Opomba: Na Slovenski turistični organizaciji si pridružujemo pravico do ne objave fotografij, v kolikor ne ustrezajo standardom Slovenske turistične organizacije za objavo na socialnih omrežjih.

Vabimo vas torej, da aktivno sodelujete pri promociji »ZIME V SLOVENIJI«in vaše turistične destinacije in spremljate kampanjo prek socialnih omrežij Slovenske turistične organizacije, in sicer:

www.slovenia.info/twitter

www.slovenia.info/instagram

www.slovenia.info/facebook

www.slovenia.info/youtube

www.slovenia.info/foursquare

www.slovenia.info/googleplus

Za vsa dodatna vprašanja ali pojasnila se obrnite na:

Nina Cvirn

E: nina.cvirn@slovenia.info

T: 01 589 85 38


Lep pozdrav,

Ekipa oddelka za Eposlovanje

Slovenska turistična organizacija
Dimičeva ulica 13, SI - 1000 Ljubljana

01 589 85 74
eposlovanje@slovenia.info
www.slovenia.info