VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 17.01.2013
Naj v Lotmerki zavlada poštenje !
, AKTUALNO !

Pozdravljeni,
rada bi delila z vami članek, ki ga je objavil g. Marko Šoštarič (v prilogi). Včeraj, ko mi ga je sodelavka prinesla na mizo nisem mogla verjeti svojim očem.
Namreč zakaj. Vedno znova se spomnim časov, ko sem se pojavila kot kandidatka za županjo. Žal sem marsikateri ni upal pogovarjati z mano. Žalostna sem bila, ko mi je kdo rekel Olga prosim, če se lahko pogovarjava po volitvah, ne smejo me videti s tabo, ne smem se pogovarjati s tabo...itd. kaj šele, da bi kdo javno povedal kako prijazno besedo za mene ampak sem poskušala razumeti. Dve leti je minilo. Vedno bolj imam občutek, da smo v Ljutomeru naredili velik korak v smeri, da vsakdo upa javno spregovoriti, da upa povedati kaj misli in hvala vam za to.
Marka poznam osebno in ne morem verjeti kako resničen članek je objavil. Hvala Marku za pogum in srčno upam, da ga zaradi te objave ne bo doletelo kaj neugodnega predvsem zaradi tega, ker me skrbi pisanje o njegovem odstopu od kandidature za člana v svet zavoda Gimnazija Ljutomer. Tudi mene so poskušali izsiljevati a nisem klonila. Velikokrat sem bila v položaju, da sem zbirala pogum, ko sem razkrivala resnice hudobij, ki so se dogajale a verjemite mi ni mi žal saj je poštenost, pravičnost in resnicoljubnost največ kar velja na tem svetu.
Borila sem bom do konca za te vrednote saj sem vesela, da je v naši družbi še veliko takih, ki so jim na prvem mestu moralne vrednote in ne prestiž!
Verjamem, da ste tudi vi taki s katerimi delim to pisanje. Hvala, da ste si vzeli čas.
Želim vam vse dobro!