VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Gornja Radgona 12.03.2013
RAZVOJNA KONFERENCA
, Radenci

Danes, med aktivnimi udeleženci tudi predstavniki MLADINSKEGA SVETA LJUTOMER, MCP-PC NVO Regionalnega pomurskega multimedijskega in kulturnega centra:

Vabimo Vas na Razvojno konferenco,

ki bo v torek, 12. marca v hotelu Radin v Radencih

Namen Razvojne konference je odgovoriti na ključna vprašanje čezmejnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Republiko Avstrijo v obdobju 2014-2020. Katera so prioritetna področja? Kakšni projekti bodo so-financirani? Kdo bodo upravičeni prejemniki? Kako najti najprimernejše čezmejne partnerje? Kako se povezovati? Kako najti partnerje v Sloveniji? Odgovore na ta in vsa vaša odprta vprašanja želimo poiskati v sodelovanju z vami, udeleženci konference in s predstavniki Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter s predstavniki Deželne vlade Avstrijske Štajerske.

V drugem sklopu konference, ko bodo potekale delavnice, boste imeli priložnost, da preverite in razvijate svoje ideje. Pri tem lahko najdete partnerje tako v Sloveniji kot v Avstriji, s katerimi boste podrobneje razdelali idejo in se dogovorili za pripravo projektnega predloga in prijavo na prihajajoče razpise čezmejnega sodelovanja med Slovenijo in Avstrijo. Vaši predlogi pa bodo tudi koristna informacija Organu upravljanja, ki pripravlja programske dokumente za obdobje 2014-2020.

Udeležba na razvojni konferenci je brezplačna.

Zaradi organizacijskih razlogov Vas naprošamo, da se prijavite na elektronski naslov: helga@rra-mura.si , najkasneje do 8. marca 2013. Dogodek bo potekal v slovenskem in nemškem jeziku. Zagotovljeno bo simultano prevajanje.

Vabilo s programom se nahaja v prilogi.

Vljudno vabljeni!

Helga Lukač, Junior Adviser

----------------------------------------------

Regional Development Agency Mura

Lendavska ulica 5a, 9000 Murska Sobota

Slovenia

T: +386 2 534 80 25

F: +386 2 536 14 65

M: +386 31 311 039

http://www.rra-mura.si