VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Murska Sobota 25.03.2013
VABILO NA VELIKI KONCERT - UROŠ PERIĆ IN BIG BAND KRŠKO
27.03.2013, , V Gledališču Park Murska Sobota




Spoštovani,


vljudno vabljeni na veliki koncert

UROŠ PERIĆ in BIG BAND KRŠKO

(četrti,zadnji koncert Glasbenega abonmaja in IZVEN)

sreda, 27. marec 2013 ob 19. uri v Gledališču Park v Murski Soboti.

PRIPOROČAMO VAM NAKUP VSTOPNIC V PREDRODAJI.

Pevec, pianist in skladatelj Uroš Perić,beli glasbenik z glasom črnskega jazz pevca, jenenadomestljivi interpret pokojnega Raya Charlesa.Uroš je doslej s svojimi nastopi razgrel občinstvo že na treh kontinentih - največji kompliment pa so mu dali Američani, rekoč: “Hvala bogu, da se še najde kdo, ki izvaja pristno ameriško soul glasbo.” Je prvi slovenski glasbenik, ki je nastopil na prestižnem jazz festivalu v Montreuxu v Švici in na znanem French Quarter Festivalu v New Orleansu!Snemal in nastopal je s številnimi big bandi po svetu in sodeloval z uveljavljenimi glasbeniki.

Zadnja zgoščenka duetov "Uroš Perić & friends" je bila z velikim uspehom v živo predstavljena v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma novembra 2010.Pri nas bo nastopil z glasbeniki Big banda Krško, ki so ga spremljali tudi na njegovem koncertu maja lani v ljubljanskih Križankah.

Big Band Krško je s samostojnim delovanjem pričel leta 1994, ko je vodenje skupine prevzel Aleš Suša. Programsko je orkester precej široko usmerjen in izvaja različne zvrsti glasbe - od revijske, plesne, swinga, latina, fusiona do funka in jazz rocka. Big Band Krško se uvršča v vrh slovenskih ljubiteljskih big bandov.

cena vstopnice za izven:12 EUR - v predprodaji,15 EUR - na dan koncerta