VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 22.04.2013
Pozdrav pomladi in ostale info
22.04.2013, , Slovenija

Dne 21. april 2013 21:32 je Sanja Zukanović <sanjazukanovic88@gmail.com > napisal/-a:

Dragi študentje,

že zaradi dejstva, da nas je letos pomlad obiskala relativno pozno, se spodobi, da proslavimo njen prihod z že tradicionalnim projektom Pozdrav pomladi. Projekt bo potekal med 22. in 24. aprilom, mi pa bomo skupaj z vami poskrbeli za pomladno, zdravo, športno in veselo vzdušje.

Pripravili smo vam:
- prodajo knjig knjigarne FF
- artfest
- športfest
- zdrave napitke (smoothie, limonada) - torek
- koncert evergreenov - sreda, 13.00, amfiteater
http://www.facebook.com/events/164718917021596/

V sredo pa bo v okviru projekta Audeamus potekala tudi delavnica, ki jo bo vodila prof. ddr. Ana Vovk Korže. Na delavnici boste iz prve roke izvedeli, kako se vključiti v lokalne skupnosti, projekte, v javne zavode, v gospodarstvo, skratka, kje je tisti »klik«, ki ga mora vsak narediti, da uspe.

Vljudno ste vabljeni, da se dogajanja in dogodkov udeležite!

Po nekaterih pripombah in predlogih na zadnji okrogli mizi projekta Audeamus pa vas vabimo tudi k aktivnejšemu sodelovanju in spremljanju aktualnih dogodkov v visokem šolstvu. V kolikor bi želeli aktivneje spremljati situacijo in pomagati pri obveščanju, lahko to storite preko našega fb-kanala (http://www.facebook.com/studentskisvet.filozofskefakultete ) ali nam pošljete sporočilo na ssffum@gmail.com , na kar bomo poskušali karseda hitro odgovoriti oz. reagirati.

Želimo vam uspešen teden,
Študentski svet FF UM