TA TEDEN
GORNJA RADGONA
LENDAVA
LJUBLJANA
LJUTOMER
MARIBOR
MURSKA SOBOTA
ORMOŽ
POMURJE
SLOVENIJA
SPODNJI KAMENŠČAK
TUJINA
PO VSEBINI
RECENZIJE
ARHIV
OPIS IN POGOJI
SEZNAM
GOSTOVANJE
SPLETNE SKUPINE
MC WIKI
VSTOP
PRIJAVA/REGISTRACIJA
Soustanovitelj in član
Projekt sofinancirajo:

NOVICE
 
ponudba glasbenih izvajalcev - veseli december
22.10.2013, Slovenija

Pozdravljeni!

Ker se veseli december hitro bliža, vam pošiljamo ponudbo glasbenih izvajalcev, ki jih ekskluzivno zastopamo (Riblja Čorba, Psihomodo Pop, Zaklonišče Prepeva…) in za katere smo prepričani, da lahko kvalitetno popestrijo vaše dogodke.

Novost med našimi izvajalci je sarajevski Đorđe Balašević tribute band - Tajni Gaz!

Ob enem vam lahko ponudimo tudi druge izvajalce s katerimi redno sodelujemo (Bajaga, Prljavo kazalište, Vlado Kreslin, Pero Lovšin, Rok n band…)

Redno sodelujemo tudi z kvalitetnimi izvajalci, ki širši javnosti niso znani, s svojo prisotnostjo pa prispevajo k raznolikosti in zanimivosti vašega dogodka: folklorne skupine, ljudski godci, tamburaške skupine, pevski zbori, etno glasbeniki in ansambli, pihalni orkestri, izvajalci klasični glasbe, narodno-zabavne skupine, pevke, pevci, zabavne in pop skupine, rock skupine, izvajalci sodobne glasbe, priznani moderatorji, gledališki igralci, kulturni animatorji, čarodeji,...

Prepričani smo, da lahko priskrbimo vašim željam primernega izvajalca, zato nas za več informacij prosim kontaktirajte.

_________________________________________________________________

Naši glasbeni izvajalci (management/booking):

RIBLJA ČORBA

Riblja Čorba predstavlja najlegendarnejšo rock skupina na području balkana, ki se je v zgodovino rock'n'rolla zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Amsterdam« in drugimi.
Riblja čorba obstaja že preko 30 let, a vseskozi koncertira po celem svetu!
Dolgo in uspešno kariero skupine pa spremlja tudi izjemno bogata diskografija: 18 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošče in mnogo knjig. Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na ex-yu sceni, s tem ko je bila kar nekajkrat proglašena za skupino leta in z vsem kar je ustvarila v preteklih desetletjih. Znani so po izjemnih koncertih, kamor jim sledijo feni iz področja cele bivše Jugoslavije.

PSIHOMODO POP
Psihomodo Pop, na čelu s karizmatičnim pevcem Davorjem Gobcem, nas vedno dodobra prevetri z močno nabitim rockom v skladbah kot so »Kad sam imao 16«, «Osjećam se haj, mozak baj, baj«, »Frida«, »Natrag u garažu«, »Telegram Sam«, »Ramona« in »Ja volim samo sebe«. Skupino poznamo po njenem načinu igranja, ki je pustil močan pečat na rock sceni nekdanje skupne države. Že 27 let, od nastanka skupine, se naslanjajo na primarni rock zvok skupin kot so Rolling Stones, Iggy & The Stooges, Lou Reed, Velvet Underground, T-Rex, The Vibrators in Ramones, s čimer so postali nepogrešljivi predstavniki te glasbe v tem prostoru. Povsod jih radi vidijo, radi slišijo, in s svojo pojavnostjo ter scenskim nastopom nikogar ne pustijo ravnodušnega.

ZAKLONIŠČE PREPEVA
Letos mineva 17 let, odkar so novogoriški rockerji Zaklonišče prepeva na gimnaziji Vič v Ljubljani odigrali svoj prvi koncert. Pevec Vanja Alič je s svojimi besedili v srbohrvaškem jeziku marsikoga šokiral. Ljudje so ga iskreno vzljubili ali pa jim je šel na živce, saj je s svojimi politično in socialno obarvanimi temami pri mnogih vzbujal občutke nelagodja. Razkrivali so tabuje in se poigravali z ikonografijo, ki je bila v tistem času povsem nepriljubljena.
Vanja Alič s svojimi besedili jezi predvsem politike, vendar pa je dovolj vztrajen in pokončen, da ni klonil pod nobeno vlado. Saj ne, da bi mu kdo grozil, le več ovir mora prestopiti pri predstavljanju svojega dela. Na srečo ljudje njegovo skupino že dovolj dobro poznajo in pridno obiskujejo njihove koncerte, kjer izvedo vse, kar jim skupina želi sporočiti.
A skupina je vztrajala pri svojem in pridno izdajala albume, ki so rojevali nove in nove uspešnice. V 15 letih se jih je nabralo dovolj za zbirko najboljših avdio- in videoposnetkov, ki jih je skupina Zaklonišče prepeva izdala na najnovejšem albumu (z naslovom Bolje ne bo nikoli).

NOCTIFERIA
Noctiferia je najvidnejši predstavnik metala na slovenskem. So redni gost evropskih turnej z svetovno priznanimi skupinami ter so ena redkih slovenskih skupin, ki se ponaša z izdanimi ploščami tako na evropskem kot tudi na ameriškem tržišču!
Skupina koncertira in izdaja albume od leta 1997 in ima za sabo že veliko število evropskih turnej, festivalov ter samostojnih nastopov, kar se odlično vidi na najihovih energičnih in samozavesnih nastopih.
Medijski preboj pa so doživeli leta 2003, z videospotom "fond of lies", ki je takrat kar 8 tednov kraljeval na prvem mestu glasbene lestvice na RTV Slovenija - videospotnice.
Zadnja plošča Death Culture, ki je izšla pri francoski založbi Listenable Records, zaznamuje Noctiferio v moderni preobleki, ki pa jo še vedno obkroža tradicija ekstremnega metala. Plošča je bila zmixana in zmasterizirana na švedskem pod budno taktirko svetovno priznanega glasbenika in producenta Petra Tagtgrena. Nova plošča dokazuje, da je Noctiferia dozorela skupina, ki ima lasten zvok in izdelano stilsko indentiteto. Noctiferia je izid plošče Death Culture podprla tudi s številnimi nastopi doma in v tujini. Oktobra pa so se vrnili z enomesečne evropske turneje, kjer so kot edina predskupina spremljali trenutno največji švedski metal band In Flames.

ČUDEŽNA POLJA

Letos mineva 40 let od nastanka legendarne skupine Čudežna Polja in njihovega prvega nastopa, 19. decembra 1972.
Vsi poznamo uspešnice kot so: Poštar zvoni samo dvakrat, Solit se pojdi, Ana-Marie, 25 ur na dan, Melodija z drugega LP-ja, Heja-hej Viole... in še bi lahko naštevali.
Če k temu dodamo še skladbe Beatlov, za katere so prejeli celo evropsko priznanje, ter svetovne uspešnice, ki so krojile drugo polovico prejšnjega stoletja, dobimo "čudežniški" repertoar.
Originalna zasedba vam bo pričarala vzdušje 60', 70', 80' in 90' - let. Doslej izvedeni koncerti pa kažejo, da znajo njihove pesmi "na pamet" domala vse generacije!

NEKI TO VOLE VRUĆE

Legendarna zagrebška pop/rock skupina, ki sta jo leta 1984 ustanovila Silvestar Dragoje - Šomi in Miroslav Stanić - Džimi.

Skupina je znana predvsem po zimzelenih hitih, ki so jih izdajali v osemdesetih in devedesetih letih. Nekater od njih so Jeans generacija, California, Ti si ta, Što če taj čovjek tu, Reci da, Bojler, Boja noči, Teška vremena...

Neki to vole vruče je idealna skupina za podoživljanje brezskrbnih osemdesetih let ob plesni glasbi.

ALEN SLAVICA

Hrvaški pevec Alen Slavica je pričel svojo uspešno kariero že kot najstnik, ko je z 16 leti posnel svoj prvi studijski album in kot mladenič nastopal na festivalih kot so: Splitski festival, Zagreb fest, Evrovizija, Cavtat fest, World friends festival - California, Toronto fest... V svoji bogati karieri je sodeloval z večino priznanih producentov, glasbenikov in piscev na področju bivše države. Prav tako pa je sodeloval tudi z Carol Medina - popularno kanadsko pevko, Michaelom Thompsonom, studijskim kitaristom Petra Gabriela, z Johnom Satejom, zelo uspešnim kanadskim producentom in drugimi. Alen Slavica je svojo glasbeno kariero začel pred 30 leti in v tem času pri Croatia Records objavil 12 albumov. Zadnja leta je sodeloval z Mirosalvom Tadićem, Tihomirjem Borošakom in nazadnje tudi z Oliverjem Dragojevićem, s katerim je posnel pesem "Isto nas more pere".

EVIL EVE

Evil Eve so nase prvič opozorili v drugi polovici 2011 na kompilaciji Val011-Hočemo dobro glasbo, kamor so se uvrstili prek natečaja kot eden od 15 izbranih bendov. Po prvi pesmi 'Nisem dobra vila' so ob izidu kompilacijskega albuma predstavili videospot 'Ne bi, hvala' v režiji Mihe Knifica in nepričakovano doživeli cenzuro s strani kanala YouTube, kar pa jih ni ustavilo, ampak zgolj še povečalo zanimanje za bend.
Pot so nadaljevali s singlom in spotom 'Problem' ter koncerti na domačih odrih. Bili so gostje turneje EvilAngelTour zasedbe Reqiuem. V letu dni aktivnega delovanja so poleg manjših klubskih nastopov navdušili tudi na nekaterih večjih odrih: predstavili so se pred S.A.R.S. in Siddharto na Majskih igrah v Ljubljani, nastopili na Open Air Planica in na Kongresnem trgu v Ljubljani ob sprejemu smučarskih skakalcev, ljubitelje tršega pa prepričali na motozboru Medvode in festivalih MetalWitch ter Glasnost (ne)znanih Prešnica.
Poleti 2012 so koncertirali še v Srbiji, kjer so navdušili tako na festivalu Belgrade BeerFest kot tudi na klubskem koncertu v Novem Sadu in prejeli dve novi povabili za prihodnje leto.
Decembra 2012 so bili v Kinu Šiška v Ljubljani gostje na velikem koncertu ob 30-letnici hrvaških velikanov Psihomodo Pop.
Trenutno je v pripravi novi single, ponovno izpod peresa kitarista in avtorja Jureta Golobiča. Kreativno delo zasedba nadaljuje vse do izida albuma.

TAJNI GAZ

Kdo ne pozna zimzelenih uspešnic kot so: Neki novi klinci, Svirajte mi jesen stiže Dunjo moja, D mol, Prva ljubav, Panonski mornar, Ne volim januar…

Sedaj imate možnost podoživeti vse te melodije v mladostnejši, bolj sveži preobleki. Predstavljamo vam sarajevski Tajni Gaz, osem članski kolektiv mladih glasbenikov, ki jih je združila ljubezen do Đoletove glasbe. So edini Balašević tribute band, ki je dobil odobritev tudi z strani avtorja samega!

Za več informacij smo vam na voljo.

Lep pozdrav!

Srečo Lipovec

041 661 902

041 638 640

Natisni novico

 
Program usposabljanja digitalnih kompetenc 20.11.2023
Usposobljanje na digitalnem področju 02.11.2023
Digitalne kompetence 30.10.2023
Festival migranskega filma 08.06.2023
Podoživimo Nemčjio 07.06.2023
ANKETA - MLADI





Javno dostopne točke
Regionalni pomurski multimedijski center – RPMMC pri Mladinskem centru Prlekije
KID Kibla, Maribor
Mladinski center Krško
Zavod Lokalpatriot
KUD France Prešern Trnovo – Ljudmila
KID Pina Koper
Masovna - Nova Gorica
Zavod K6/4
Mat kultra
MIKK Murska Sobota
Art center
Mladinski center Slovenj Gradec
Multimedijski center Gorenjske
Društvo Hiša kulture
Mladinski center Velenje
Marec 2024
Ne Po To Sr Če Pe So 
 
10 11 12 13 14 15 16 
17 18 19 20 21 22 23 
24 25 26 27 28 29 30 
31  
rEUral
Občina Razkrižje
Občina Ljutomer
Občina Ormož
Občina Murska Sobota
Občina Gornja Radgona
Občina Lendava
Brezplačni SMS-i
Storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone.
Veste zakaj je pomembno Evropsko leto mladih ?
DA
NE
KLOPOTEC.NET - REGIONALNI POMURSKI MULTIMEDIJSKI PORTAL
Lastnik in ustanovitelj: MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, Spodnji Kamenščak 23, 9240 LJUTOMER, tel.: 02 58 48 033; fax: 02 58 48 034; gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net