TA TEDEN
GORNJA RADGONA
LENDAVA
LJUBLJANA
LJUTOMER
MARIBOR
MURSKA SOBOTA
ORMOŽ
POMURJE
SLOVENIJA
SPODNJI KAMENŠČAK
TUJINA
PO VSEBINI
RECENZIJE
ARHIV
OPIS IN POGOJI
SEZNAM
GOSTOVANJE
SPLETNE SKUPINE
MC WIKI
VSTOP
PRIJAVA/REGISTRACIJA
Soustanovitelj in član
Projekt sofinancirajo:

NOVICE
 
RAZPISI IN PRILOŽNOSTI za NVO
05.11.2012, Slovenija

header

5. november 2012
št. 36/12
title
DCI - Indo European Cooperation on Renewable Energy - 2013
Objavljen je javni razpis, katerega glavni cilj je zagotoviti indijskim oblastem podporo pri izvajanju nacionalnih politik in programov na področju spodbujanja uporabe energije iz obnovljivih virov.
Več »
rounded
EIDHR - Good Governance Country Based Support Scheme: Myanmar
V okviru evropskega instrumenta za demokracijo in človekove pravice (EIDHR) je objavljen javni razpis, namenjen krepitvi mjanmarskih organizacij civilne družbe za učinkovitejše delovanje na področju boja proti rasizmu in ksenofobiji ter diskriminaciji na kakršni koli podlagi, pri podpiranju mirne sprave skupinskih interesov ter pri spodbujanju političnih, ekonomskih, socialnih in kulturnih pravic.
Več »
EIDHR - Country Based Support Shemes (CBSS) - Ivory Coast
V okviru Evropskega instrumenta za demokracijo in človekove pravice - EIDHR je objavljen javni razpis, namenjen krepitvi vloge civilne družbe pri spodbujanju človekovih pravic in demokratičnih reform, pri podpiranju mirne sprave skupinskih interesov ter pri krepitvi politične udeležbe in zastopanosti (2. cilj programa) v Slonokoščeni obali.
Več »
Fakulteta za državne in evropske študije vabi predstavnike NVO na brezplačno 40 urno izobraževanje na temo temeljev prava in politik EU
Jean Monnet Module, katerega nosilec je Matej Avbelj, docent za evropsko pravo, se bo odvil v okviru štirinajstih predavanj, ki bodo predvidoma potekala od decembra 2012 do maja 2013. Udeleženci modula bodo med drugim spoznali osnove zgodovinskega razvoja EU, seznanili se bodo z obstoječim institucionalnim ustrojem EU, njenim dejanskim delovanjem in problemi, s katerimi se institucije Unije soočajo v praksi. Posredovane jim bodo tudi osnove prava EU, naučili se bodo, kako s pomočjo prava EU uveljavljati svoje pravice pred supranacionalnimi organi ter kako to storiti pred nacionalnimi institucijami.
Udeležba na predavanjih bo brezplačna, na voljo pa bo 30 študijskih mest. Več o izobraževanju si lahko preberete na tej povezavi . Prijave se zbirajo do 1. 12. 2012. Vsak udeleženec bo ob koncu dobil prestižni certifikat Jean Monnet Modula, ki prinaša izjemno referenco za posameznikov CV, priznano po vsej Evropski uniji, kakor tudi kreditne točke (ECTS) v okviru programa vseživljenjskega izobraževanja.
Več »
Investing in People - Supporting culture as a vector of democracy and economic growth - All Countries
V okviru tematskega programa za človekov in socialni razvoj „Investiranje v ljudi“ je objavljen javni razpis, namenjen sofinanciranju projektov na področju kulture ter krepitvi zmogljivosti kulturnih akterjev, pri čemer se morajo aktivnosti izvajati v eni ali večih državah upravičenkah v okviru instrumenta razvojnega sodelovanja.
Več »
Restricted Call for proposals - PROGRESS-Equality between women and men - "Action grants" 2012
Generalni direktorat Evropske komisije za pravosodje, svobodo in varnost je v okviru programa Progress objavil javni razpis, namenjen podpori nacionalnim organom pri spodbujanju enakosti med moškimi in ženskami ter pri uveljavljanju integracije načela enakosti spolov v vse politike in programe.
Več »
DCI - Programme for Food Security and Nutrition in Burkina Faso (PSANBF) - 2012
V okviru tematskega programa o varnosti preskrbe s hrano je objavljen javni razpis, namenjen izboljšanju varnosti preskrbe ter doseganju razvojnih ciljev tisočletja (4. in 5. cilja - zmanjšati smrtnost otrok in izboljšati zdravje mater) v Burkini Faso.
Več »
Support Program for Regional Funds for Agricultural Development in five regions of southern Madagascar
V okviru tematskega programa o varnosti preskrbe s hrano je objavljen javni razpis, namenjen povečanju kmetijske proizvodnje in varnosti preskrbe s hrano v petih regijah na jugu Madagaskarja.
Več »
Deepening Decentralisation and Non State Actors Call for Proposals - Lesotho
V okviru tematskega programa o nedržavnih akterjih in lokalnih oblasteh v razvojnem procesu je objavljen javni razpis, namenjen krepitvi zmogljivosti nevladnih akterjev za učinkovitejše delovanje na področju zmanjševanja revščine, spodbujanja trajnostne in vključujoče gospodarske rasti ter utrjevanja demokratičnih načel v Lesotu.
Več »
Improving access to information of public schemes in backward districts in India
Objavljen je javni razpis, katerega glavni cilj je izboljšati kvaliteto in dostopnost do javnih storitev z namenom zmanjšanja revščine in socialne izključenosti v Indiji.
Več »
Building the resilience of poor and very poor and improving food security in the regions of the country most affected by the crisis of 2012 Programme - Burkina Faso
V okviru tematskega programa o varnosti preskrbe s hrano je objavljen javni razpis, namenjen izboljšanju varnosti preskrbe revnih gospodinjstev na območjih, ki jih je prizadela kriza leta 2012, v Burkini Faso.
Več »
Non-state actors and local authorities in development - Improve and facilitate the development of rural and urban areas in the Republic of Congo
V okviru tematskega programa o nedržavnih akterjih in lokalnih oblasteh v razvojnem procesu je objavljen javni razpis, namenjen spodbujanju sodelovanja med nevladnimi organizacijami ter lokalnimi oblastmi s ciljem izboljšanja in spodbujanja razvoja podeželskih in primestnih območij v Republiki Kongo.
Več »
5th SWITCH-Asia - Promoting Sustainable Consumption and Production
Objavljen je javni razpis za zbiranje predlogov za sofinanciranje projektov na področju spodbujanja trajnostne potrošnje in proizvodnje v Aziji.
Več »
footer-top
November 2012
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Objava prispevka
Z e-novicami vas redno seznanjamo z aktualnim dogajanjem v nevladnem sektorju doma in po svetu, z najnovejšimi informacijami s področja pridobivanja nepovratnih sredstev ter s ponudbo izobraževanj za nevladne organizacije.

Objavljamo tako napovednike dogodkov, ki jih organizirajo nevladne organizacije oziroma so zanje zanimivi, informacije o različnih pobudah, dokumentih, politikah, programih in ukrepih na nacionalni, EU in mednarodni ravni, kot tudi aktualne domače in EU razpise, javna naročila, natečaje in izobraževanja, ki so zanimiva za NVO.

V njih boste našli vedno nove vsebine, ki jih lahko sooblikujete tudi vi. Informacije o aktivnostih vaše organizacije lahko objavite prek spletne strani cNVOs.info , lahko pa nam jih posredujete tudi na novice@cnvos.si in z veseljem jih bomo objavili za vas.

Za vse informacije, pomoč in vprašanja smo na voljo na novice@cnvos.si , veseli pa bomo tudi vaših komentarjev, mnenj in predlogov za izboljšavo naših storitev.
Kontakt
CNVOS
Povšetova 37
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Tel.: (+386 1) 542 14 22
Faks: (+386 1) 542 14 24
e-mail: novice@cnvos.si
Natisni novico

 
Program usposabljanja digitalnih kompetenc 20.11.2023
Usposobljanje na digitalnem področju 02.11.2023
Digitalne kompetence 30.10.2023
Festival migranskega filma 08.06.2023
Podoživimo Nemčjio 07.06.2023
ANKETA - MLADI





Javno dostopne točke
Regionalni pomurski multimedijski center – RPMMC pri Mladinskem centru Prlekije
KID Kibla, Maribor
Mladinski center Krško
Zavod Lokalpatriot
KUD France Prešern Trnovo – Ljudmila
KID Pina Koper
Masovna - Nova Gorica
Zavod K6/4
Mat kultra
MIKK Murska Sobota
Art center
Mladinski center Slovenj Gradec
Multimedijski center Gorenjske
Društvo Hiša kulture
Mladinski center Velenje
Marec 2024
Ne Po To Sr Če Pe So 
 
10 11 12 13 14 15 16 
17 18 19 20 21 22 23 
24 25 26 27 28 29 30 
31  
rEUral
Občina Razkrižje
Občina Ljutomer
Občina Ormož
Občina Murska Sobota
Občina Gornja Radgona
Občina Lendava
Brezplačni SMS-i
Storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone.
Veste zakaj je pomembno Evropsko leto mladih ?
DA
NE
KLOPOTEC.NET - REGIONALNI POMURSKI MULTIMEDIJSKI PORTAL
Lastnik in ustanovitelj: MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, Spodnji Kamenščak 23, 9240 LJUTOMER, tel.: 02 58 48 033; fax: 02 58 48 034; gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net