TA TEDEN
GORNJA RADGONA
LENDAVA
LJUBLJANA
LJUTOMER
MARIBOR
MURSKA SOBOTA
ORMOŽ
POMURJE
SLOVENIJA
SPODNJI KAMENŠČAK
TUJINA
PO VSEBINI
RECENZIJE
ARHIV
OPIS IN POGOJI
SEZNAM
GOSTOVANJE
SPLETNE SKUPINE
MC WIKI
VSTOP
PRIJAVA/REGISTRACIJA
Soustanovitelj in član
Projekt sofinancirajo:

NOVICE
 
Razpisi in priložnosti za NVO
16.10.2012, Slovenija

Se vam sporočilo ne prikaže pravilno? Kliknite za ogled obvestilnika na spletni strani.
header
15. oktober 2012
št. 33/12
title
Javni razpis za sofinanciranje uvajanja modela ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja v izobraževanju odraslih od 2012 do 2014
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje uvajanja modela ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja v izobraževanju odraslih v obdobju od 2012 do 2014. Uvajanje zajema vpeljevanje postopkov in orodij za ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja odraslih v organizacije za izobraževanje odraslih, ki delujejo v statističnih regijah. Informativni sestanek: 19. 10. 2012 ob 11.00 uri Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, Masarykova 16, Ljubljana, P23-24.
Več »
Razpis za zbiranje predlogov v okviru sedmega okvirnega programa ES za raziskave, tehnološki razvoj in predstavitvene dejavnosti
Objavljen je razpis za zbiranje predlogov v okviru delovnega programa "Sodelovanje" Sedmega okvirnega programa Evropske skupnosti za raziskave, tehnološki razvoj in predstavitvene dejavnosti (2007-2013), in sicer ERC Synergy Grant.
Več »
Razpis “Preglova nagrada Kemijskega inštituta”
Objavljen je razpis za Preglovo nagrado za izjemno doktorsko delo na področju kemije in sorodnih ved. Nagrada obsega plaketo in denarno nagrado v vrednosti 1000 EUR.
Več »
Razpis Slovenskega arheološkega društva
Objavljen je razpis za nagrado, priznanje, častno članstvo in zahvalno listino Slovenskega arheološkega društva za izjemne dosežke na področju arheologije v Republiki Sloveniji.
Več »
rounded
Javni razpis za razporeditev sredstev FIHO v letu 2013
Predmet razpisa je financiranje oz. sofinanciranje: - izvajanja posebnih socialnih programov in storitev invalidskih organizacij ter programov in storitev humanitarnih organizacij za reševanje socialnih stisk in težav oziroma reševanje socialnih potreb posameznikov, - delovanja invalidskih in humanitarnih organizacij, - naložb v osnovna sredstva invalidskih in humanitarnih organizacij ter njihovo vzdrževanje. Informativni dnevi o razpisu FIHO za leto 2013 bodo potekali v prostorih Emona Effekta, Stegne 21C, 1000 Ljubljana, 2. nadstropje, učilnica D, soba 115 po sledečem razporedu: 15. in 17. oktobra 2012 od 9 - 13.00 ure za invalidske organizacije ter 16. in 18. oktobra 2012 za humanitarne organizacije.
Več »
European Instrument for Democracy and Human Rights - Country Based Support Scheme (CBSS) for the Philippines
V okviru Evropskega instrumenta za demokracijo in človekove pravice - EIDHR je objavljen javni razpis, namenjen krepitvi vloge civilne družbe pri spodbujanju človekovih pravic in demokratičnih reform, pri podpiranju mirne sprave skupinskih interesov ter pri krepitvi politične udeležbe in zastopanosti v Republiki Filipini. Razpis je osredotočen na podporo zagovornikom človekovih pravic in njihovim družinam ter na zaščito otrok.
Več »
European Instrument for Democracy and Human Rights - Country Based Support Scheme (CBSS) for Jamaica and Belize
V okviru Evropskega instrumenta za demokracijo in človekove pravice - EIDHR je objavljen javni razpis, namenjen sofinanciranju projektov s področja spodbujanja človekovih pravic v Belizeju in na Jamajki.
Več »
Intenzivno izobraževanje PRAVICE V KRIZI!? Razumevanje ekonomskih, socialnih in kulturnih pravic
Ekvilib Institut, v sodelovanju s švicarsko organizacijo CODAP, organizira intenzivno izobraževanje s področja človekovih pravic, s poudarkom na ekonomskih, socialnih in kulturnih pravicah.
Več »
Javni razpis za sofinanciranje aktivnosti v letih 2012-2015, ki spodbujajo odprtost slovenskega visokega šolstva v mednarodno okolje
Predmet javnega razpisa je podpreti hitrejši razvoj in večji obseg aktivnosti, ki vodijo v internacionalizacijo slovenskega visokega šolstva. Javni razpis bo podprl naslednje aktivnosti: - vključevanje (zaposlitev) strokovnjakov iz tujine v pedagoški in raziskovalni proces na visokošolskih zavodih v Republiki Sloveniji za daljše (vsaj eno študijsko leto) časovno obdobje; - krajša (tedenska, mesečna) gostovanja tujih strokovnjakov na slovenskih visokošolskih zavodih; - organizacija mednarodnih delavnic z vabljenimi tujimi strokovnjaki; priprava in/ali izvedba študijskih programov ali njihovih delov v tujih jezikih.
Več »
Javni razpis za vzpostavitev sistema zagotavljanja kakovosti na visokošolskih zavodih v Republiki Sloveniji v letih 2012-2015
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje aktivnosti, ki razvijajo ali nadgrajujejo katerikoli sestavni element sistemov kakovosti na visokošolskih zavodih ter hkrati sofinanciranje mednarodnih evalvacij/akreditacij kot podporo razvoju sistema zunanjih evalvacij/akreditacij, ki jih izvaja pristojna nacionalna agencija v RS. Predmet javnega razpisa je tudi kakovostna prenova programske ponudbe visokošolskih zavodov, ki se odziva na aktualne potrebe širšega družbenega okolja.
Več »
CESIE išče 2 udeleženca iz Slovenije za program Euromed at work for active citizenship
European Centre of Studies and Initiatives - CESIE išče 2 udeleženca iz Slovenije za program Euromed at work for active citizenship - EWAC training course (Ukrep 3.1 programa Mladi v akciji), ki bo potekal v Palermu, Italija, od 3. do 11. novembra 2012.
Več »
Prijavite vaš film na 4. Festival neodvisnega filma
Festival neodvisnega filma poziva, da prijavite kakšnega od vaših filmov na 4. Festival neodvisnega filma, ki bo tudi tokrat potekal v Trzinu (pri Domžalah) od 23. do 24. novembra. Prijave se zbirajo do 24. oktobra.
Več »
Nacionalne štipendije »Za ženske v znanosti« 2013
L'OREAL Slovenija, Slovenska nacionalna komisija za UNESCO in Slovenska znanstvena fundacija razpisujejo štipendije nacionalnega programa »Za ženske v znanosti« 2013. Trem slovenskim mladim raziskovalkam bodo podelili štipendije za obdobje enega leta v višini 5.000 EUR. Kandidatke se lahko na razpis prijavijo do vključno 5. novembra 2012.
Več »
Usposabljanje za prostovoljno delo z žrtvami nasilja - Ljubljana
Zavod Emma, Center za pomoč žrtvam nasilja, vabi k sodelovanju nove prostovoljke in prostovoljce. Usposabljanje za delo z žrtvami nasilja se bo pričelo v torek, 16. 10. 2012, ob 16:30 v prostorih Zavoda Emma v Ljubljani, na naslovu Tržaška cesta 2.
Več »
EDF - Support Program for Local Development and Natural Resource Management - Chad
Javni razpis je namenjen izboljšanju življenjskih pogojev podeželskega prebivalstva v Čadu, predvsem s spodbujanjem trajnostnega upravljanja naravnih virov ter z izboljšanjem varnostni preskrbe s hrano.
Več »
Razpis za prijavo interesa za članstvo v medsektorski in neodvisni skupini strokovnjakov za svetovanje o učinkovitih načinih vlaganja v zdravstvo
Ta razpis je naslovljen na strokovnjake, ki želijo kandidirati za članstvo v medsektorski in neodvisni skupini strokovnjakov za svetovanje o učinkovitih načinih vlaganja v zdravstvo, ustanovljeni s Sklepom Komisije 2012/C 198/06 z dne 5. julija 2012. Vloga skupine je Komisiji zagotavljati neodvisne in medsektorske nasvete o učinkovitih načinih vlaganja v zdravstvo.
Več »
footer-top
Oktober 2012
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Objava prispevka
Z e-novicami vas redno seznanjamo z aktualnim dogajanjem v nevladnem sektorju doma in po svetu, z najnovejšimi informacijami s področja pridobivanja nepovratnih sredstev ter s ponudbo izobraževanj za nevladne organizacije.

Objavljamo tako napovednike dogodkov, ki jih organizirajo nevladne organizacije oziroma so zanje zanimivi, informacije o različnih pobudah, dokumentih, politikah, programih in ukrepih na nacionalni, EU in mednarodni ravni, kot tudi aktualne domače in EU razpise, javna naročila, natečaje in izobraževanja, ki so zanimiva za NVO.

V njih boste našli vedno nove vsebine, ki jih lahko sooblikujete tudi vi. Informacije o aktivnostih vaše organizacije lahko objavite prek spletne strani cNVOs.info , lahko pa nam jih posredujete tudi na novice@cnvos.si in z veseljem jih bomo objavili za vas.

Za vse informacije, pomoč in vprašanja smo na voljo na novice@cnvos.si , veseli pa bomo tudi vaših komentarjev, mnenj in predlogov za izboljšavo naših storitev.
Kontakt
CNVOS
Povšetova 37
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Tel.: (+386 1) 542 14 22
Faks: (+386 1) 542 14 24
e-mail: novice@cnvos.si
facebook
footer-top
To sporočilo ste prejeli, ker ste se prijavili na naše brezplačne e-novice. Če sporočil ne želite več prejemati, se lahko odjavite tukaj .
footer-top
Odgovori
Posreduj
Natisni novico

 
Program usposabljanja digitalnih kompetenc 20.11.2023
Usposobljanje na digitalnem področju 02.11.2023
Digitalne kompetence 30.10.2023
Festival migranskega filma 08.06.2023
Podoživimo Nemčjio 07.06.2023
ANKETA - MLADI





Javno dostopne točke
Regionalni pomurski multimedijski center – RPMMC pri Mladinskem centru Prlekije
KID Kibla, Maribor
Mladinski center Krško
Zavod Lokalpatriot
KUD France Prešern Trnovo – Ljudmila
KID Pina Koper
Masovna - Nova Gorica
Zavod K6/4
Mat kultra
MIKK Murska Sobota
Art center
Mladinski center Slovenj Gradec
Multimedijski center Gorenjske
Društvo Hiša kulture
Mladinski center Velenje
April 2024
Ne Po To Sr Če Pe So 
 
10 11 12 13 
14 15 16 17 18 19 20 
21 22 23 24 25 26 27 
28 29 30  
rEUral
Občina Razkrižje
Občina Ljutomer
Občina Ormož
Občina Murska Sobota
Občina Gornja Radgona
Občina Lendava
Brezplačni SMS-i
Storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone.
Veste zakaj je pomembno Evropsko leto mladih ?
DA
NE
KLOPOTEC.NET - REGIONALNI POMURSKI MULTIMEDIJSKI PORTAL
Lastnik in ustanovitelj: MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, Spodnji Kamenščak 23, 9240 LJUTOMER, tel.: 02 58 48 033; fax: 02 58 48 034; gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net